ben zaten ilk 2 ay full body yaptım son 1 aydır da bölgesel yapıyorum tekrar full body'ye dönmem mantıksız olurDaha başlangıç aşamasındasın, haftada 3 gün fullbody en iyisi olur. Bench press 70-80'e, squat da 90-100 arasına çıkmadan ileri seviye çalışmaya geçme. Gerçi o zaman da gene ileri seviye değil orta seviye çalışmaya geçmen gerekir.
Benim nerdeyse 2 yil olacak. Senden fazla kaldirmama ragmen bugun tekrar fullbodye gectim.ben zaten ilk 2 ay full body yaptım son 1 aydır da bölgesel yapıyorum tekrar full body'ye dönmem mantıksız olur
Doxux la konustum biraz, deneme adina fullbodye gectim oylesi daha mantikli duriyor.yani emin değilim hocam daha üst bölgesele geç dedi burda da full body deniyor kararsız kaldım[DOUBLEPOST=1409677979][/DOUBLEPOST]bir de neden fullbodye geçtin candot?
Aynen oyle. Ama spiltteki gibi cok hareket yok. Her buyuk grup iki hareketle calistirilir. Kucuk gruplar ise (kol) tek hareketle haftada uc gunfullbodyden kasıt 1 günde bütün vücudu çalışmak dogru anladım dimi