antrenman günlüğüm

Hocam zayıfladığın icin iyi gozukuyorsun göğüs kasları baya belli ediyor kendini :) 110 kadar düş cok sağlam durursun. Kilo verirken de kuvvetin artabilir inaniyorum buna beslenmen falan saglam çünkü

110kg olsa varya müthiş olur.Boyunu bilmiyorum ama kısada biri değilsin herhalde dostum.
Birde kilo düşüyorsun ya , vücut ölçülerini not et istersen , değişim sonrası ölçersen senin için net bir değişim kaynağı olur.

110kg olsa varya müthiş olur.Boyunu bilmiyorum ama kısada biri değilsin herhalde dostum.
Birde kilo düşüyorsun ya , vücut ölçülerini not et istersen , değişim sonrası ölçersen senin için net bir değişim kaynağı olur.

Aynen yag orani düşmesi cok fark ediyor görünüşte. Powerlifter fiziği cok iridir :)

Jim wendler 178 cm 110 kilo örneğin. Ben fiziğini cok begeniyorum

Eklentiler

• jim-wendler-theory.gif
    jim-wendler-theory.gif
    83,3 KB · Görüntüleme: 693
  • 152bf20797b47d6386ee4002d980e0a8.jpg
    152bf20797b47d6386ee4002d980e0a8.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 593

aol bcaa ve amino dan sonra :D biraz daha kalktı[DOUBLEPOST=1480431584][/DOUBLEPOST]https://www.vitaminler.com/urun/solgar-glucosamine-chondroitin-msm-120-tablet-5173 kullandığım glukozamin bu
yanında yine solgar ın çinko magnezyum kalsiyum kullanıyorum özelikkle glukozamin baya etkili ağrılarımı sıfırladı neredeyse diğer glukozaminler yarım yamalak ağrıları geçiyriyordu bu neredeyse ağrı bırakmıyor

Son düzenleme:

inat etti resmen çıkmıyor 4.denemem:D[DOUBLEPOST=1480479602][/DOUBLEPOST]sadece günde 2 mg growth vuruyorum elime bi peptid ile steroidler geçsin o zaman bakalım kaça çıkabileceğim :D

5.deneme ve başardım video gelecek
2 mg growth + aol bcaa amino whey ve saf gainer
sonucu başardım[DOUBLEPOST=1480483801][/DOUBLEPOST]

Son düzenleme:
Helal reyiz, kilon ciddi oranda azalmasına rağmen gücün hala çok iyi, yarışmada çok iyi bir başarı sağlayacaksın diye düşünüyorum. :)

Helal reyiz, kilon ciddi oranda azalmasına rağmen gücün hala çok iyi, yarışmada çok iyi bir başarı sağlayacaksın diye düşünüyorum. :)
humotropin kullanıyorum sadece birde folistatin ile trenbolon + testesteron bu üçlüde haftaya çarşamba gibi gelecek onlarla bakalım humotropin kombine edince ne kadar daha artacak

hala sadece humotropin ile ilerliyorum diğerleri dahada güç katacak 177.5 kg başardım
haftaya elimde 1 hafta gecikti diğerleri folistatin trenbolon ve testesteron[DOUBLEPOST=1480654547][/DOUBLEPOST]
m4P9JY.png

5 dk sonra 180 kg 1.deneme bakalım kaçıncıda çıkacak

Son düzenleme:
ne olduysa artık 5 kg geriledim 150 kg 5 tekrar çıkıyor 6 yarıda kalıyor maksimumda ise 172.5 kg 1 tekrar çıkıyor hiç bişey anlamadım bu işten

çok yorgundum 167.5 kg basacak güç vardı denedim hakkaten öyle oldu bileklik takayım dedim 172.5 kg 167.5 tan daha rahat bastım 7.5 kg falan artış sağladı

Back
Yukarı