Arkadaslar öncelikle böyle bir site oldugu icin cok mutluyum toplam 11 aydir bb ile ugrasmaktayim antrenman disindaki zamanlarimda bu sporla ilgili bilgileri ve magazinleri okuyorum simdi sizlere sormak istedigim daha dogrusu okudugumun yanlis olup olmadigini merak ediyorum elimde bms magazin dergisi var ve orda antrenmanla ilgili aynen sunlar yaziyor:
1-Kaslariniza olabilecek en büyük baskiyi uygulamazsaniz kaslariniz büyümez.
2-Her kas grubunu iyi beslenmek kaydiyla her üc günde bir calisabilirsiniz.
3-Her idmaninizda kaldirdiginiz agirligi azda olsa artirin ayni agirlikla SIK calismak size pek birsey kazandirmaz.
4-Eger calisirken size yardim edecek kimse yoksa SINIRLARINIZI zorlayamazsiniz.
5-Eger bir bölgenizi gelistiremiyorsaniz ters piramit sistemiyle calismaniz cok yarariniza olacaktir(kaldirabileceginiz en fazla agirligi ilk sette kaldirip her sette cok cabuk agirligi hafifletip dinlenmeden devam etme)
6-Eger genetik olarak artik sondaysaniz ve daha fazla gelisemiyorsaniz idmanlara ara vermek yerinde olacaktir.
7-Eger agirligi artirip tekrar sayinizi 8 ila 12 arasi yapamiyorsaniz bu cokta önemli degil 6 tekrar maksimum zorlanma esnasinda iyi bir tekrar sayisidir.(6 tekrar ve dinlenme süresini 2 dakikaya kadar uzatma)
bu yazilanlar ne kadar dogru aciklarsaniz sevinirim
1-Kaslariniza olabilecek en büyük baskiyi uygulamazsaniz kaslariniz büyümez.
2-Her kas grubunu iyi beslenmek kaydiyla her üc günde bir calisabilirsiniz.
3-Her idmaninizda kaldirdiginiz agirligi azda olsa artirin ayni agirlikla SIK calismak size pek birsey kazandirmaz.
4-Eger calisirken size yardim edecek kimse yoksa SINIRLARINIZI zorlayamazsiniz.
5-Eger bir bölgenizi gelistiremiyorsaniz ters piramit sistemiyle calismaniz cok yarariniza olacaktir(kaldirabileceginiz en fazla agirligi ilk sette kaldirip her sette cok cabuk agirligi hafifletip dinlenmeden devam etme)
6-Eger genetik olarak artik sondaysaniz ve daha fazla gelisemiyorsaniz idmanlara ara vermek yerinde olacaktir.
7-Eger agirligi artirip tekrar sayinizi 8 ila 12 arasi yapamiyorsaniz bu cokta önemli degil 6 tekrar maksimum zorlanma esnasinda iyi bir tekrar sayisidir.(6 tekrar ve dinlenme süresini 2 dakikaya kadar uzatma)
bu yazilanlar ne kadar dogru aciklarsaniz sevinirim