antrenman öncesi ve sonrası beslenme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar spordan önce kompleks karbonhidrat yemek sporda enerji üretimi açısından önemli diye biliyorum ancak 2 sorum var cevaplarsanız çok sevinirim 196 boy 100 kiloyum yüzde 16 yağ oranım var

1) 100 gram pirinç 200 ml ayran 200 gram tavuk göğüs spor öncesi örnek bir beslenme olabilirmi? ve yemekten kaç saat sonra spor yapılmalıdır ki enerji açısından sorun çıkmasın

2) sporda çok enerjim düşüyo daha 2.sette bench presste kollarım titriyo resmen ağırlık kaldırırken çok zor kaldırıyorum ağırlığı bunun sebebi beslenme olabilir mi? nasıl bir beslenme yapmalıyım

gına geldi artık bu durumdan çok yoruluyorum kendime gelemiyorum antrenman sonrasında bayılcak gibi oluyorum enerjim falan bitiyo heralde tansiyonum düşüyo bi yardımcı olabilirmisiniz ? yani antrenman öncesi kompleks karbo olan pirinci arttırmalımıyım

salondaki hoca antrenmandan önce 150 gr pirinç 200 gr tavuk ye.Antrenmandan sonra ise 1,5 ölçek protein tozu iç dedi

Antrenman sırasında muz, bir avuç badem vs yiyebilirsin. Seni toparlar.

Merak ettim sataşmanın sebebini. Bilgi platformu burası dalga yeri değil. Acıktığını söylemiş, ben de antrenman sırasında yardımcı olacak besin söyledim. Nedir sıkıntı ?

Benim uslubuma bi bak sonra kendi uslubuna bi bak. Ben okuduğum okulu söylesem yeter sana ki hiç gerek yok. Bildiğini uygula keyfine bak

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı