tonystark
Üye
Merhabalar 2. öğretim olduğum ve yurtta kaldığım için uyku düzeni beslenme antrenman herşeyim normalin dışında.Ama bu sporda ilerlemek istiyorum.
181 182 civarı boy 75kgyim
Sabah 9-10 gibi kalkıyorum 10-11 civarı 4 adet yumurta var(1 tane sarı 4 beyaz)
Antrenman öncesi saçmasapan sütle cornflakes yada çubuk kraker tarzı bişeler yiyorum bana hiç iyi yapmıyorum gibi geliyor.
Öğlen 2 antrenman
Antrenmandan hemen sonra(bulabilirsem üzüm suyu yoksa kuru üzüm alacam.)
Antrenmandan 45 dk sonra 1 ölçek(32gr) toz + 300ml süt karıştırıp içiyorum.
Vakit olursa boş ders vb mutlaka okuldaki avm den tavuk biftek yiyorum çok az ekmekle 100-120 gr göğüs eti olduğunu söylüyor satan adam.
17.00-20.30 ders
21.00 gibi okulun yemekhanesinde ne çıkarsa onu yiyorum çok az ekmek.Genelde et veya sebze,bakla çıkıyor.
Saat 22.30 gibide 50gr kabak çekirdeği yiyorum %33 protein ve düşük karb içerdiğinden.
12-1 gibi uyku
4 gün salona gidiyorum pazartesi çarşamba perşembe cumartesi.
Yukardaki pazartesi-perşembe programım.
Ders programım sabit olmadığı için çarşamba akşam cumartesi de öğlen gidiyorum
Benim sorum antrenmandan önce makarna pilav tarzı pişirmek haşlamakla uğraşmadan ne yiyebilirim ? kaç saat önce yemeliyim ?
Antrenman sonrası yediğim kuru üzüm yada uzum suyu ondan 45 dk sonrada toz+300ml süt iyimi ?
O kadar zor ki 2. öğretim yurt hayatıyla bu sporu düzgün yürütmeye çalışmak, salon yoksa bu kadar dertte yok dediğim olmuyor değil.
181 182 civarı boy 75kgyim
Sabah 9-10 gibi kalkıyorum 10-11 civarı 4 adet yumurta var(1 tane sarı 4 beyaz)
Antrenman öncesi saçmasapan sütle cornflakes yada çubuk kraker tarzı bişeler yiyorum bana hiç iyi yapmıyorum gibi geliyor.
Öğlen 2 antrenman
Antrenmandan hemen sonra(bulabilirsem üzüm suyu yoksa kuru üzüm alacam.)
Antrenmandan 45 dk sonra 1 ölçek(32gr) toz + 300ml süt karıştırıp içiyorum.
Vakit olursa boş ders vb mutlaka okuldaki avm den tavuk biftek yiyorum çok az ekmekle 100-120 gr göğüs eti olduğunu söylüyor satan adam.
17.00-20.30 ders
21.00 gibi okulun yemekhanesinde ne çıkarsa onu yiyorum çok az ekmek.Genelde et veya sebze,bakla çıkıyor.
Saat 22.30 gibide 50gr kabak çekirdeği yiyorum %33 protein ve düşük karb içerdiğinden.
12-1 gibi uyku
4 gün salona gidiyorum pazartesi çarşamba perşembe cumartesi.
Yukardaki pazartesi-perşembe programım.
Ders programım sabit olmadığı için çarşamba akşam cumartesi de öğlen gidiyorum
Benim sorum antrenmandan önce makarna pilav tarzı pişirmek haşlamakla uğraşmadan ne yiyebilirim ? kaç saat önce yemeliyim ?
Antrenman sonrası yediğim kuru üzüm yada uzum suyu ondan 45 dk sonrada toz+300ml süt iyimi ?
O kadar zor ki 2. öğretim yurt hayatıyla bu sporu düzgün yürütmeye çalışmak, salon yoksa bu kadar dertte yok dediğim olmuyor değil.