Antremandan sonra soğuma çok sinir bozucu değil mi

Antreman sırasında özellikle Biceps-Triceps vs. çalışırken o bölgede oluşan yanma hissi acayip motive ediyor beni ama gel gör ki salondan çıktıktan yarım saat sonra o şişkinliği hissetmiyorsun elimden gelse sırf o yoğunluğu yaşamak için gün boyunca her yarım saatte bir setlere giricem ama böyle bişey mümkün değil bildiğiniz gibi hem gelişim hem sağlık açısından.
bkz: Gösterip elletmemek

Arnold'un da dediği gibi pump orgazm gibi birşey.Keyif ve özgüven verici.Mesela geçen sene kolum 35-36 cmdi.Pump olunca 38-39 oluyordu ve bayılıyordum harika bir duyguydu hep oyle gezmek istiyordum.Yaklasık 8 ay sonra o ölçüyü yakaladım.Suan normal halim 38 cm.Şimdi pump olunca 40 41 cm oluyor.Sanırım 7 8 ay sonra o görüntüyü yakalarım.

Arnold'un da dediği gibi pump orgazm gibi birşey.Keyif ve özgüven verici.Mesela geçen sene kolum 35-36 cmdi.Pump olunca 38-39 oluyordu ve bayılıyordum harika bir duyguydu hep oyle gezmek istiyordum.Yaklasık 8 ay sonra o ölçüyü yakaladım.Suan normal halim 38 cm.Şimdi pump olunca 40 41 cm oluyor.Sanırım 7 8 ay sonra o görüntüyü yakalarım.
bitmek bilmeyen bir kısır döngü gibi :D

Back
Yukarı