Antremandan Sonra heryerimin ağırması

ne kadar süredir bu işle uğrasıyorsun ve programın ?

ben body yapmıyorum kick boks yapıyorum ama ağırlık antremanlarımızda oluyo antremandan sonra eve gelidğimde çalıstığım her yerim ağrıyo

eğer ağırlık antrmanlarına yeni başladıysanız hamlanmışsınzıdır .. ya da hiç açılmamış adapte edilmemiş kaslara birden yuklenmısnsıdr o yuzden agrılar olabılır ve adapte edilmemişse kaslar birden yuklenme derim .

yok 1 2 senedir yapıyorum . hem ağırlık çalısmasak bile her antremanda şınav mekik çekiyoruz . benim sorum geliştiği için mi ağrıyo ?

Her sette basıyorsan çok ağır tükeninceye kadar ağrı olur bu tabiki gelişmenin sonucudur.Yalnız bu ağrı çok olmaması ve en fazla 2 gün sürmesi dahilinde.Ayrıca bb ye yeni başlayanlarda vücutlarında ağrı 1 2 ay olur ama sen 2 sendeir yapıyorum diyorsun.Tavsiyem her sette fazla basma son setlerinde bas daha iyi.Bir de ara vermişsen ve tekrar şimdi başlamışsan yine ağrılar olur.

bence hamlama yada birden yüklenmeden ziyade her antremanı performansının sınırlarını zorluyorsa bundan kaynaklanıyordur. Olması gerekende bu bana göre.

performansı zorluyo derken elimden geleni yapıyorum yani baya bi zorluyorum kendimi bunu kastetmek istedin heralde ?

Back
Yukarı