Antremandan sonra aşırı derece cinsel istek duyuyorum

sayın arkadaşım testosteronun nereden yüzde kaçının nereden ve nasıl üretildiğpini biliyorsun değilmi? %70 genetik. bende az mesela. 600-650 nd arası. bunun üretilme safhası uyku halinde %70 kalan %30 gün içinde özellikle cinsel aktivite sırasında max oranda artar. boşaldıktan sonra. araştır.

peki ben araştırırım da genelde forumda okuduğum da bu yönde. çok iyi bildiğim bir mevzu değil, ısrar etmeye gerek görmüyorum.

herneyse...

asıl niyetim tartışmak değil doğruyu bulmanız bunlarda varsayımlarla değil tektik ve incelemelere dayalı teşhişle bulunabilir. yorum veya görüşle sağlığınızla oynanabilir. en iyisimi bir doktor kontrolünden geçmeniz enza 1 yılda bir check up a girmeniz.

asıl niyetim tartışmak değil doğruyu bulmanız bunlarda varsayımlarla değil tektik ve incelemelere dayalı teşhişle bulunabilir. yorum veya görüşle sağlığınızla oynanabilir. en iyisimi bir doktor kontrolünden geçmeniz enza 1 yılda bir check up a girmeniz.

teşekkürler kontolden geçerim (check-up'ı zaten konudan bağımsız olarak düşünüyorum) de benim öyle ciddi bir sorunum yok, zaten son hafta bu yönde ciddi bir durum yok diye de mesajımda belirttim :) çok ciddiye alınacak bir şey değil yani :) ayrıca testosteron salgılanma zamanlarını vs pek bilmiyorum zaten Gray Wolf'un "insanların antremandan sonra testosteron artıyor diye bilmesi onları psikolojik olarak etkiliyor olabilir" anlamındaki sözüne cevaben doğru olabilir ondan etkileniyor olabiliriz demiştim. teşekkürler tavsiyelerin için.

bence duzenli bir seks hayatinin olmamasi da buna en mantikli sebep olabilir.

her antremandan sonra olmamasi, ve antremandan 2 saat sonra olusmasi aklima bunu getiriyor. : )

ahahahahah çok güldüm mesajlara :D
yada antreman yapmisin kaslar şişmiş tam kiz modundayim hobaa diye gaza geliyor olabilirsin. :D

ön bacak ve arka bacak egzersizlerinde ,bir de mekik çekerken ve crunch yaparken hissediyorum ben bu yoğun cinsel isteği :D sanırım bu hareketleri yaparken genital bölgeye bir baskı oluyor,bu da bazı sonuçlar doğuruyor ;) ama antrenman sonrası o kadar yorgun oluyorum ki mastürbasyon yapmak istemiyorum.

benimde 1-2 sene önce maçlardan sonra böyle bi uyarılmam oluyordu maçtan eve giderken otobüste yerimde zor duruyordum 90 dk koşmuşum ama hala heran patlayacak gibiydim :) sonra sonra geçti bu durum bence bunlar psikolojik bi durum mesela çikolata kokusuna dayanamam hemen uyarı alırım :P

ağırlık ıdmanları testesteron sevıyesını artırır buna baglı bır cınsel ıstek artışı olur agırlık calısan ınsanlar cınsel hayatlarında daha başarılıdr bu bılımsel bır gercek tabı senin ıdmanda kendını hırpalamanada baglı bu ..sen kendını cok yorarsan cınsel ıstek fln kalmaz demekkı sen tam kıwamında saglıklı yaşam tarzında antremanını yapıosun... profosyonel kendını cok zorlayan sporcularda bole ıstek genelde anca 1-2 gun dınlenınce cıddı arts gosterır

Şahsi kanaatim antreman sonrası libido tavan yapıyorsa bu; beslenmenize gösterdiğiniz özeni çalışmanızda göstermiyorsunuz anlamına gelebilir. Vücudu besinsiz bırakmamak adına et, süt, yumurta, bal, pekmez, muz, fındık, fıstık, cevize abanıp ek olarak multivitamin ve proteinlerle destek çıktığınızda, salondan çıkarken kolunuzu havada tutamayacak hale gelin ve bir de öyle deneyin. Büyük ihtimalle cinsel isteğinizin eskisi gibi olmadığını göreceksiniz.

Back
Yukarı