Antreman sonrası yanma,acı pek olmuyor Tavsiyeleriniz?

http://c1210.hizliresim.com/12/v/fbkzp.jpg

Programım linkteki gibi ikinci aydaki pembe renkli yazıyla yazılmış olan hareketleri yapıyorum şu an 1 ay ısınma programı uyguladım 2 haftadır da bu programı uyguluyorum toplamda 1.5 ay gibi bir süre geçti 1 gün gidiyorum 1 gün off. fakat antreman sonrası pek acı ve yanma olmuyor limitlerimi zorluyorum kaldırabileceğim ağırlığı kaldırmaya çalışıyorum ama durum böyle bundan 4 sene önce 2 ay falan gitmiştim o zamanlar diyelim ki kol çalıştım antreman sonrası kolumu kaldırcak halim olmuyordu şimdi ise anca ertesi gün hafif ağrılar olabiliyor o kadar.

Yorumlarınız nelerdir?

agır kaldırmıyorsundur. antremandan 2 saat önce saglam karbonhidrat ye antremandan öncede muz falan ye git ve çok aşırı abartmadan agır gir.

4 sene önceki kuvvetiniz ile şimdiki kuvettiniz değiştiği için olabilir. Veya ağırlıklar hafif geliyor olabilir

aynı sorun bendede vardı su sekılde cozduk her gune bır bölge calısıyorum ornek bu gun bıceps calstım 4 hareketım war mesela 12.5 kg ıle hammer curl yapıyorum 4x10 seklınde sonra desteklı 17.kg ıle son bır set atıyorum 5 tekrar yardımlı ama o kadar az yardım varkı ben o kolu yakana kadar kaldırmıyor oartnerım sonra kaldırıyor. bu setler cıddı agrıverıyor genelde%50 agırlık arttırıyorum örnek barbell curl de 30 kg ıle calıstım bu gun pump setı 50 kg ıdı 4 hareket bıceps ıcın antrenman bıttıgınde shaker ı cakalamayı gec ıcmek ıcın kaldırırken zorlandım.

Beslenmeme elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum şu an için supplement kullanmadığımdan antreman sonrası mutlaka 2 muz ve şeker (jelibon gibi) alıyorum..

Ağırlık konusunda da 4*12 yaptığım için genelde 4*12 yi tamamlamaya çalışıyorum ama bazı hareketlerde 12-10-10-8 gibi yorulduğum için kalabiliyor belki bu piramit sistemini ağırlık arttırarak denesem bir faydası olur mu acaba biraz daha kasmam lazım sanırım..

Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgisi olmayacak ama konu kirliliği olmaması açısından bu başlık altından bir soru sormak istiyorum,

V.g de yeniyim yani daha 2 ay bile olmadı dediğim gibi ve şu an hacim olarak oldukça zayıf hissediyorum kendimi kilo olarak çok fazla eksiğim olmasa da hacim olarak gerçekten eksiğim. Sorum şöyle benim bu dönemlerde nasıl bir yol izlemem gerekli hacim kazanmaya yönelik mi çalışmam lazım yoksa güç kazanmaya yönelik mi antremanımı nasıl şekillendirmem lazım hacim kazanmayı sürece yayarak mı yapmalıyım yoksa önceliğim güç mü olmalı antremanlarımı nasıl düzenlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgisi olmayacak ama konu kirliliği olmaması açısından bu başlık altından bir soru sormak istiyorum,

V.g de yeniyim yani daha 2 ay bile olmadı dediğim gibi ve şu an hacim olarak oldukça zayıf hissediyorum kendimi kilo olarak çok fazla eksiğim olmasa da hacim olarak gerçekten eksiğim. Sorum şöyle benim bu dönemlerde nasıl bir yol izlemem gerekli hacim kazanmaya yönelik mi çalışmam lazım yoksa güç kazanmaya yönelik mi antremanımı nasıl şekillendirmem lazım hacim kazanmayı sürece yayarak mı yapmalıyım yoksa önceliğim güç mü olmalı antremanlarımı nasıl düzenlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim..

hepsinin cevabı forumda mevcut

Back
Yukarı