Antreman sonrası tavuk göğsü

Antreman sonrası tvuk göğsü yenirmi yani protein ihtiyacını karşılar ama whey alamıyorum bu yüzden ama kreatin alıoyrum ant öncsine 200 gr tavuk göğsü az yağda kızartıyorum zeytinyağında bol sos koyuyorum bide bol yeşillikli salata ile yiyoyrum sizce bu konda sorun olurmu ant sonrası protein olarak bide 15 dk öncesinde yani ant sonrası öğünüm olarak muzlu yuılaf ezmesi yoyurm hemen sonrasında bunu yiyorum 15 dk sonrasında felan veya biz öneriniz varmı ama whey alamıyorum.

Ben 78 kiloyum günde yaklaşık 600gr tavuk yiyorum.
Bunun 200-250 gramı antreman sonrası oluyor.
Eğer benim kilom civarındaysan yeterli.

yulaf ezmesi ve muz ile birlikte yaklasık 0,5 lt su içiyyorum sonrada tavuk göüğsnü yapıyorum kilom 90 ama[DOUBLEPOST=1486812570][/DOUBLEPOST]Günde en fazla 300 gr yazdı hoca birde

Son düzenleme:
yulaf ezmesi ve muz ile birlikte yaklasık 0,5 lt su içiyyorum sonrada tavuk göüğsnü yapıyorum kilom 90 ama[DOUBLEPOST=1486812570][/DOUBLEPOST]Günde en fazla 300 gr yazdı hoca birde
Hocam sen boy yaş kilo. Ve günlük beslenmeni yazarsan. Bi yorumda bulunalım bence. Yaz buraya derdini çareyi bulalım inşallah :)

Boy 1,78 civarı. Kilom 90 . 3 haftadır fitness yapıyorum antreman sonrası cardiyo ile bacak günü hariç her bölge yapıyorum. Beslnemem ise şu : Kahvaltı 2 yumurta beyaz 1 sarısı + 1 bardak pekmezli süt glikojeni doldurmak için pekmez katıyorum + fındık badem ve fıstık karışık 3 ünden yiyorum 1 avuç + 1 dilim tam bugday
Öğle: ant oldugu günler akşam ant dan gelince 300gr tavuk göğsü alıyorum ve yanında bolca yeşillikli salata. Antreman olmadıgı günler öğlen bunu yapıyorum yani ant olmadıgında 200 gr salatayla ant oldugunda 300 gr salatayla --Antreman oldugunda öğlen aldıgım şey ise kepekli makarna ve yoğurt
Akşam: antreman oldugu günler ant sonrası aldıgım yulaf ezmesi ve muzun yanında 10 dk sonra 300 gr salataylabirlikte tavuk göğsü alıyorum az yağda kızartıyorum bol sos ile zeytinyağıyla ANTERMAN OLMADIGI GÜNLER İSE AKŞAM baklagiller veya sebze alıyorum her türlü sebze yi kast ediyorum yani akşam karb almıyorum ant olmadıgı günler yanında salata olursa veya yooğurt ile alıyorum
Günlük 2 , 2,5 lt su alıyorum antreman öncesi 1 lt antremanda 1 lt sonrası 0,5 lt + Ara öğünlerde 1 elma yiyorum orta boy.
tamamen beslenmem budur kardeşim birde okuldan geç cıktıgım için öğle arasında yemek için ant olacagı günler 2 tam bugday arasında light ton balıgı yiyorum,,, ant olmadıgı günler ise 1 tam bugday arasında light ton balıgı alıyorum . her sabah okula yürüyorum ve hiç arabaya binmem 3 km civarı bir yok veya 3,5 cevabını bekliyorum belki uzun oldu ama kb.
Son olarak ta kreatin almayı düşünüyorum sence dogru yaparmıyım herkes al diyor hoca önerdi ama bilemiyorum. Bu arada ant sonrası tavuk yememin sebebi whey alamam ve hocanın programında beslenme programında ise zaten 300 gr tavuk yazıyor.[DOUBLEPOST=1486813535][/DOUBLEPOST]Bu arada endomorf vücudum oldugunu düşünüyorum ve bu yüzden ant olmadıgı günler diye ayırdım yoksa hergün aynı alırdım sebeide bu

Tamam da abi protein sadece 300 gram la çözülmezki!!!

Sabah yediğin yumurta beyazı bile az geldi bana. Sen hem antremandan önce 200 gram tavuk al. Ve antreman sonrasıda al. Günlük ortalama 500 gram tavuk et ton vb. Yemen lazım. Karbo sabah ye sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Hem enerji olur. O pekmezi de yulafın İçine koyarsın. Öğlende bi 50 gram bulgur. Sonra antreman. Akşamda sebze ve et ağırlıklı beslenirsin. Fındık fıstık ceviz de öğlen arasına al.

3-4 bardak yeşil çay içmeyi ihmal etme. Bu arada amaca bağlı. Ama anladığım kadarı ile zayıflamak istiyorsun

Antreman öncesi dedim şu yani öğleyi yiyorum 1 saat sonra gidiyorum zaten aç olmuyorum ama tokta olmuyor ama kreatin alıyorum öyle gidiyorum gelincede 200 gr tavuk ve bol salata ile yiyorum zeytinyağlı bide yanında muz ve yulaf ezmesini karıştırıyorum gayet iyi doyuyorum ve hesapladım protein yağ ve karb tam geliyo günlük ihtiyacım olarak bide endomorf oldugum için yağ değeri 45 50 arası olması lazım tam 49 geliyor protein miktarıda 1,5 x kilo alıyorum karb zaten 3 x kilo bu beslenme tam karşılıyor zaten konustugum kişiler bu uygun dedi ayruca bunlara yetiyor maddiyatım.[DOUBLEPOST=1486830501][/DOUBLEPOST]Karbo yu akşam almıyorum zaten sabah ve öğlen ama öğleninde 12 gibi felan alıyorum karbo yu
yeşil çay almadım alıcam hocamda demişti ama unutuyorum hep
okula giderken 2 tane anca yiyebiliyorum ama bu rakamı 3 yapıcam galiba bilmiyorum düşünüyorum denicem yiyeiblirsem
Pekmez koymucam artık süte karnımı ağrıtıyor
Fındık fıstık öğlen yiyeyim o zaman sabah yemiyim öyle diyorsan eger.

Son düzenleme:
Back
Yukarı