Boy 1,78 civarı. Kilom 90 . 3 haftadır fitness yapıyorum antreman sonrası cardiyo ile bacak günü hariç her bölge yapıyorum. Beslnemem ise şu : Kahvaltı 2 yumurta beyaz 1 sarısı + 1 bardak pekmezli süt glikojeni doldurmak için pekmez katıyorum + fındık badem ve fıstık karışık 3 ünden yiyorum 1 avuç + 1 dilim tam bugday
Öğle: ant oldugu günler akşam ant dan gelince 300gr tavuk göğsü alıyorum ve yanında bolca yeşillikli salata. Antreman olmadıgı günler öğlen bunu yapıyorum yani ant olmadıgında 200 gr salatayla ant oldugunda 300 gr salatayla --Antreman oldugunda öğlen aldıgım şey ise kepekli makarna ve yoğurt
Akşam: antreman oldugu günler ant sonrası aldıgım yulaf ezmesi ve muzun yanında 10 dk sonra 300 gr salataylabirlikte tavuk göğsü alıyorum az yağda kızartıyorum bol sos ile zeytinyağıyla ANTERMAN OLMADIGI GÜNLER İSE AKŞAM baklagiller veya sebze alıyorum her türlü sebze yi kast ediyorum yani akşam karb almıyorum ant olmadıgı günler yanında salata olursa veya yooğurt ile alıyorum
Günlük 2 , 2,5 lt su alıyorum antreman öncesi 1 lt antremanda 1 lt sonrası 0,5 lt + Ara öğünlerde 1 elma yiyorum orta boy.
tamamen beslenmem budur kardeşim birde okuldan geç cıktıgım için öğle arasında yemek için ant olacagı günler 2 tam bugday arasında light ton balıgı yiyorum,,, ant olmadıgı günler ise 1 tam bugday arasında light ton balıgı alıyorum . her sabah okula yürüyorum ve hiç arabaya binmem 3 km civarı bir yok veya 3,5 cevabını bekliyorum belki uzun oldu ama kb.
Son olarak ta kreatin almayı düşünüyorum sence dogru yaparmıyım herkes al diyor hoca önerdi ama bilemiyorum. Bu arada ant sonrası tavuk yememin sebebi whey alamam ve hocanın programında beslenme programında ise zaten 300 gr tavuk yazıyor.[DOUBLEPOST=1486813535][/DOUBLEPOST]Bu arada endomorf vücudum oldugunu düşünüyorum ve bu yüzden ant olmadıgı günler diye ayırdım yoksa hergün aynı alırdım sebeide bu