Antreman Sonrası Ağrılar Ve Azaltma Yolları.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scorpi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

scorpi

Üye
Merhabalar..
antreman gününden sonraki yataktan kaltıgımızda başlayıp bütün gün devam eden ağrıları
en aza indirgemek için neler yapıyorsunuz..
antreman sonrası hafif tempolu 5 dk lık bir koşu ve yapıyorum o iyi geliyor.
birde dün gazetede okudugum kadarıyla antremandan 30 dk evel içilen bir fincan kahve de iyi geliyormuş..
başka neler uygulayabilirz..

ayrıca hidromasajlı güzel sıcak bir jakuzi nasıl etkiler .. agrı dışında jakuzinin kasları normalde kat kat dinlendirdigini duymuştum bu da kas gelişimimizi etkilermi?

ne kadar süredir bu sporu yapıyorsun örneğin ben ilk başlarda antremandan sonra uyuyacak gibi olurdum çok yorulurdum ama artık ilk başladığımdan kat kat falza ağırlıklar kaldırmama rağmen o kadar yorulmuyorum çok rahat ders bile çalışabiliyorum

Günü geliyor 45 dakika ağır idmandan sonra gidip 4 saatlik thaibox antremani yapiyorum.

Eğer yeni başladıysan bi sure sonra azalir iyice hissetmezsin. Birde su var o ağrılar şahsen bana ciddi bir haz veriyor ama yazıkki artik kolay kolay ağrımıyor biyerim ne kadar çalışırsam çalışayım.

soguk su en iyi bilinen tedavi yontemıdır.resmen vucuda masaj yapar.birde uygulanan streachıng hareketlerı ile bu agrılarda buyuk oranda azalmalar olacaktır.

Back
Yukarı