ANTREMAN PROGRAMI HAKKINDA ÖNERİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 AYDIR SPOR YAPIYORUM 4 AYINIIN 2.5 AYI DÜZENLİ SPOR YAPMIŞIMDIR SON 1 AYDIR HAFTADA DÜZENLİ OLARAK HAFTANIN 6 GUNU SPOR SALONUNDA GEÇİYORUM 1. GÜN GÖĞÜS - SIRT 2. GÜN ON KOL - ARKA KOL 3. GÜN OMUZ-KARIN-BACAK OLARAK ÇALIŞIYORUM GEÇEN AY OPTİMİUM SERİOUS MASS KULLANDIM BU AY İSE WEİDER PREMİUM WHEY PROTEİNE BAŞLADIM .
ÖLÇÜLER OMUZ:116 CM GÖĞÜŞ 92 CM KOL 34 CM BEL 80 CM KİLOGRAM 74 BOY .184
PROGRAM İÇİN BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VARMIDIR
171714.jpg

Son düzenleme:
Foruma hiç göz attınız mı şak diye konuyu açmışsınız. Forumda yeni başlayanlar için programlar var. İlk programı değil de ikinci veya üçüncü programı uygulayabilirsiniz.
Aynı başlıktan niye iki kere açtınız?

Foruma hiç göz attınız mı şak diye konuyu açmışsınız. Forumda yeni başlayanlar için programlar var. İlk programı değil de ikinci veya üçüncü programı uygulayabilirsiniz.
DOSTUM ÜYELİĞİM YENİ AMA TAKİP EDİYORUM BAYADIR FORUMU BEN ZATEN YENİ BAŞLAMADIM ÖLÇÜLERİMİ FELAN YAZDIM ÖNERİSİ OLAN VARSA ÖNEREBİLİR ÇALIŞTIGIM PROGRAMI DA BELİRTTİM ZATEN ;)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı