Antreman programım doğru mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tseelym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar hepinize selam,
150 kiloyum, spor salonuna gidiyorum.
Programım böyle;

Salı günü; 30 dk yürüyüş+30 dakika bacak omuz antreman
Perşembe günü; 30 dakika yürüyüş+ kol ön taraf ve göğüs antremanı
Cumartesi günü; 30 dakika yürüyüş+ kol arka, press ve sırt antremanı.

Programım doğru mu? Besleme konusunda sıkıntım yok, protein ağırlıklı besleniyorum fakat anlamadığım konu, haftada üç gün yürüyüş yapmanın bana ne gibi yararı olacak? Haftada tempolu 1.5 saat yürümek çok az kaloriye denk geliyor.
Her gün mü yapmam lazım kardioyu bilen arkadaşlar söylerse çok sevinicen.

Beslenme programın değiştiyse sorun yok bunlar yeterli.Zaten kilonun büyük kısmı beslenme ile kontrol altına alınır kardiyoyu yardımcı bir unsur olarak düşün.

Beslenme programın değiştiyse sorun yok bunlar yeterli.Zaten kilonun büyük kısmı beslenme ile kontrol altına alınır kardiyoyu yardımcı bir unsur olarak düşün.
Beslenmeyi değiştirdim evet tamamen sağlıklı gıdalar, yağsız tuzsuz.. O değil de merak ettiğim bu kadar spor yeterli olur mu? Yoksa her gün yürüyüş yapmak lazım mı?

Beslenmeyi değiştirdim evet tamamen sağlıklı gıdalar, yağsız tuzsuz.. O değil de merak ettiğim bu kadar spor yeterli olur mu? Yoksa her gün yürüyüş yapmak lazım mı?
Abi ben de 30 kg verdim.Yerinde olsam full body yapardım.Haftanin 3 günü kardiyo yeterli.Kalori açığına dikkat et ,açık çok fazla olursa kas kaybı yaşarsın.

Abi ben de 30 kg verdim.Yerinde olsam full body yapardım.Haftanin 3 günü kardiyo yeterli.Kalori açığına dikkat et ,açık çok fazla olursa kas kaybı yaşarsın.
Nasıl program yapmak lazım? Şimdi ben haftanın 3 günü sabah spora gidiyorum, sadece full body yapıp, diğer kalan günlerde mi kardiyo? Tam anlayamıyorum

Abi senin işinin yoğunluğuna bağlı ama ben olsam mesela pazartesi çarşamba cuma full body ve 20 30 dk hit kardiyo(en hızlı yağ yaktıran kardiyodur.) haftasonu bir gün sadece kardiyo yapardım.

Abi senin işinin yoğunluğuna bağlı ama ben olsam mesela pazartesi çarşamba cuma full body ve 20 30 dk hit kardiyo(en hızlı yağ yaktıran kardiyodur.) haftasonu bir gün sadece kardiyo yapardım.
Kardeşim işim yoğun ama ben kendime vakit ayırmadıkça hayat böyle devam etmeyecek sıkıldım iyice. Bu arada tartı aldım, 134.2 kiloymuşum, %40 yağ diyor %11.5 kas oranı. Şimdi sen bana en basidinden söylesene hangi gün neler yapayım? Mesela sabah sporda olacam, 25 dakika yürüyüş yapıp, 35 dakika full body takılıyodum iyice yoruyor beni zaten ))

Kardeşim işim yoğun ama ben kendime vakit ayırmadıkça hayat böyle devam etmeyecek sıkıldım iyice. Bu arada tartı aldım, 134.2 kiloymuşum, %40 yağ diyor %11.5 kas oranı. Şimdi sen bana en basidinden söylesene hangi gün neler yapayım? Mesela sabah sporda olacam, 25 dakika yürüyüş yapıp, 35 dakika full body takılıyodum iyice yoruyor beni zaten ))
Abi senin fullbody antreman çok kısa sürüyor set arası dinlenmeyi 45 saniye falan yap bence.Antreman sonunda hit kardiyo yaparsın internetten arastir.
1.Gun:Fullbody+20 30 dk HİT KARDİYO
2.Gun Dinlenme
3.Gun Fullbody+20 30 dk HİT KARDİYO
4.Gun Dinlenme
5.Gun Fullbody+20 30 dk HİT KARDİYO
6.Gun KARDİYO ya da Dinlenme
7.Gun Dinlenme
Günde alman gereken kaloriyi hesapla abi %15 kadar azalt eminim ki spora yeni başladıysan ilk ay 10 kiloya yakın verirsin. Büyü kısmı su olacak tabi.Ben kendi yaptıklarından örnek verirsem şekeri tuzu kes.Aldigin kalorinin büyük kısmı protein ve yağlardan(Zeytinyagi,hindistan cevizi yağı) olsun kalan kısmı da karbonhidratla tamamla.

FULL BODY İDEN SONRA YAP KARDİYOLARI HOCAM BOŞ GÜNLERİNDEDE HİT CARDİO YAP EVDE AKŞAMLARIDA YÜRÜYÜŞ YAPABİLİRSİN GECELERİ HEM MOTİVASYON İÇİN HEM HAVA ALIRSIN GEZERSİN ÖYLE BU ARADA KOŞUDAN ÖNCE KAHVE İÇEBİLİRSİN YAG YAKIMIN IARTTIRIR SENİN EN İYİ DOSTUN KAHVE KAFEİN OLUCAK

Kardeşim merhaba.. Tam 2 hafta geçti seninle konuşmamızın üzerinden ve tam 4.2 kilo kaybettim 2 haftada.
3 Gün yürüyüş bisiklet yapıyorum salonda yüksek performansta terliyorum sucuk gibi,
3 Gün de kas antremanı yapıyorum ( 1 gün kol göğüs, 1 gün sırt omuz, 1 gün bacak press)
Sence kas mı kaybediyorum yoksa yağ mı

Kardeşim merhaba.. Tam 2 hafta geçti seninle konuşmamızın üzerinden ve tam 4.2 kilo kaybettim 2 haftada.
3 Gün yürüyüş bisiklet yapıyorum salonda yüksek performansta terliyorum sucuk gibi,
3 Gün de kas antremanı yapıyorum ( 1 gün kol göğüs, 1 gün sırt omuz, 1 gün bacak press)
Sence kas mı kaybediyorum yoksa yağ mı
Başlangıçta su kaybı yüksektir. Aslında 3 gün ağırlık çalışıyorsan genelde tavsiye edilen fullbodydir.

Back
Yukarı