Antreman Programı İçin Fikir Verebilirmisiniz

sunny50

Üye
sa evde dambıl sınav barfıx cekmıslıgım var 15 günde salona gitmişligim var nızamı 50-60 sınavım var 8 kg dambıllada tek set 100 yapıyorum salona basladım su programı calısıyorum

salı

Göğüs
İncline Bar.Press
Benç Machine
Benc Fly
Dips
Cable Crossover

Biceps
Barbell Curl
Dumbell Altarnate Curl
Preacher Curl
Hammer Curl

çarşamba
Bacak
Front Squat
Hack squat
Leg extention

Arka Bacak
Leg curl

Baldır
Standig calf raise

perşembe
Omuz
Barbell front press
Dumbel altarn.front raise
Bent arm over lateral
Side lateral
One arm side cable lateral

Arka Kol
Cable pressdown
Barbell triceps press
One arm dumbell triceprs.
Reverse cable pressdown

Cuma

Kanat-Sırt
BENT OVER BARBELL ROWING
ONE ARM DUMBBELL ROWING
Rowing Machine
barfix
LAT PULLDOWN
Pull Down Behind The Neck

pramit sitemiyle uyguluyorum 12-10-8-6-4 tekrarlar dustukçe agırlıkları yükseltiyorum güç arttırmak istiyorum ama merak ettigim hareket sayısı fazlamı ve su hareket yerine sunu calısırsan daha ıyı olur dıye bılecegınız birseyler varmı yada programı soyle duzeltırsen daha ıyı olur gibi fikirler ?

Güç ayrı bir hedef , sen piramitle güç artışını yaparsın ama bu minimum olur.Bir Strongerman antremanıyla aynı verimi alamazsın bu program ile , dünyanın en güçlü adamı yarışmalarını izlemeni ordaki sporcuların antremanlarını araştırmanı ve forumumuzda bu konuda çok bilgi var araştırmanı öneririm.
Ve daha önce dünyanın en güçlü adamı yarışmasına katılmış , Elliot Hulse benim gördüğüm en büyük örnek şuan yine güç çalışıyor ama bu yarışmaya dahil değil.Bende güç üzerine antremanlar yapıyorum , daha çok 1-5 tekrar arası önemli.Ve belli güç hareketleri önemli.

amacınızda güç ilk etapsa ve hacim ardından geliyorsa bakınız:StrongLifts 5x5

teşekurler[DOUBLEPOST=1432120458][/DOUBLEPOST]StrongLifts 5x5 i denedınızmı sonucda 3 hareket ve bacak kalca sırt hareketı on kol calısırken nasıl kollarıma bı guc katıcak mantıklı bı acıklaması varmıdır

Son düzenleme:
programında kola abanmıssın 4 hareket cok fazla bıceps te altanetıf curl cıkar trıcepste ıse dumbel trıcepsı cıkarmalısın

Back
Yukarı