Spora geçen sene bir kaç ay gitmişliğim var ama ne beslenmem doğruydu ne programlara uyuyordum sonra 1 sene daha ara verdim başlangıca döndüm denebilir. Yaşım 21 boyum 1.85 kilom 78 .iki hafta oldu tekrardan başlayalı .Hocamdan çok ağır olmayan bir program istedim . oda bana GÖĞÜS-ÖNKOL kanat-ters kol - omuz -bacak
decline dumbbell pres 10/8/6
dumbbell flyes 8/8/8
İNCLİNE BENCH PRES 10-8 -6
incline dumbblell flyes 8/8/8
Diğer bölgelerdeki hareketlerde hep 10/8/6.Bakınca bu kadarda hafif olması bana katkı sağlarmı diye düşünmeye başladım . Bir çok yeni başlayanlar için program var biliyorum ama kendimi yeni başlayanlara göre çok daha güçlü hissediyorum.set sayıları nasıl hareketler sizce bana uygunmu .Şimdiden teşekkür ederim yapacagınız yardımlardan dolayı
decline dumbbell pres 10/8/6
dumbbell flyes 8/8/8
İNCLİNE BENCH PRES 10-8 -6
incline dumbblell flyes 8/8/8
Diğer bölgelerdeki hareketlerde hep 10/8/6.Bakınca bu kadarda hafif olması bana katkı sağlarmı diye düşünmeye başladım . Bir çok yeni başlayanlar için program var biliyorum ama kendimi yeni başlayanlara göre çok daha güçlü hissediyorum.set sayıları nasıl hareketler sizce bana uygunmu .Şimdiden teşekkür ederim yapacagınız yardımlardan dolayı