Cemal1999
Üye
Herkese selamlar. Benim takıldigim noktalar var 5 aydir yapiyorum bu sporu yeni sayilirim ve cokda bilgim yok acikcasi. Benim asil sorunum kollarım birde kilo almada.
Baslamadan once ;
Boy ; 1.74
Sag kol :23
Sol kol : 23
Kilo : 54
5 ay sonra ;
Boy ; 1.75
Sag kol : 29
Sol kol : 29
Kilo : 64
Basladiktan sonra aniden bir patlama oldu yukselmeye basladilar ama son 1 , 1.5 aydir kolda gelisim yok diger bolgelerdede var ozellikle gogus bolgem gelisiyor.
Antreman gunlerim bu sekilde ;
- Pzt ; Gogus - On kol
- Salı ; Sırt - Arka kol
- Çarsamba ; Omuz
- Perşembe ; Boş (Dinleniyorum)
- Cuma ; Ayak - Karın
- Cumartesi ; On kol - Arka kol
Bu programı hocamdan almisdim 3 x 10 yapiyorum Guclendim gelistim ama smdi durdu gibi arkadaslar.
Beslenme programim yok evde ne varsa ama sabah yemek yiyemiyorum tez kalkiyorum ama otobuse ancak yetisiyorum.
Herseyi yazdm cunlu bir hata yapmak istemiyorum yanlis yaptim biseyler varsa yazin bilmek isterim duzeltelim simdiden tesekkurler
TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baslamadan once ;
Boy ; 1.74
Sag kol :23
Sol kol : 23
Kilo : 54
5 ay sonra ;
Boy ; 1.75
Sag kol : 29
Sol kol : 29
Kilo : 64
Basladiktan sonra aniden bir patlama oldu yukselmeye basladilar ama son 1 , 1.5 aydir kolda gelisim yok diger bolgelerdede var ozellikle gogus bolgem gelisiyor.
Antreman gunlerim bu sekilde ;
- Pzt ; Gogus - On kol
- Salı ; Sırt - Arka kol
- Çarsamba ; Omuz
- Perşembe ; Boş (Dinleniyorum)
- Cuma ; Ayak - Karın
- Cumartesi ; On kol - Arka kol
Bu programı hocamdan almisdim 3 x 10 yapiyorum Guclendim gelistim ama smdi durdu gibi arkadaslar.
Beslenme programim yok evde ne varsa ama sabah yemek yiyemiyorum tez kalkiyorum ama otobuse ancak yetisiyorum.
Herseyi yazdm cunlu bir hata yapmak istemiyorum yanlis yaptim biseyler varsa yazin bilmek isterim duzeltelim simdiden tesekkurler

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi