Merhabalar arkadaşlar bugün devlet hastanesinde diyetisyene gittim ancak sonuç hüsran. klasik akşam geç saatte yeme yağlı yeme diyip gönderdi beni. spora başlayacağım daha öncede denedim ancak spor sonrasında ellerim ayaklarım titriyor çok yorgun kalıyorum. bu yüzdende bi diyetisyene gitmemi söylediler ne sorduysam cevap alamadım lütfen siz yardımcı olun
kan değerlerim gayet normal çıktı. ancak gittikçe şişmanlıyorum geçen seneki pantolonlarım vs. olmuyor.
boy:1,90
kilo:94
akşamları 18.00-20.00 arası spor yapıcam. ne kadar araştırsamda tam olarak kafamda oturtamadığım taşlar var beslenme programıyla ilgili amacım kilo vermek
kahvaltı: domates,peynir, zeytin bir iki dilim ekmek yiyebilirim
öğle : iş yerinde ne çıkarsa genelde ama tavuk ağırlıklı yönlendirebilirim yemek yapan elemanımı
akşam:18.00-20.00 spor yapcağıma göre sanırım 17.00 gibi yemem gerekiyor.
işte sorun burda ne yemeliyim nasıl yemeliyimki spor esnasında enerjisiz yorgun kalmamalıyım
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

boy:1,90
kilo:94
akşamları 18.00-20.00 arası spor yapıcam. ne kadar araştırsamda tam olarak kafamda oturtamadığım taşlar var beslenme programıyla ilgili amacım kilo vermek
kahvaltı: domates,peynir, zeytin bir iki dilim ekmek yiyebilirim
öğle : iş yerinde ne çıkarsa genelde ama tavuk ağırlıklı yönlendirebilirim yemek yapan elemanımı
akşam:18.00-20.00 spor yapcağıma göre sanırım 17.00 gibi yemem gerekiyor.
işte sorun burda ne yemeliyim nasıl yemeliyimki spor esnasında enerjisiz yorgun kalmamalıyım
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.