Antremanım hakkında yorumlarınız

Selamınaleyküm arkadaşlar.
Benim sorum ben zayıf biriyim kilo almak istiyorum fakat antreman programım hakkında takıldığım bi nokta var.
Tüm vücudu çalıştıran egzersizler yapıyorm her kas grubu için 2 hareket yapıyorum örneğin : göğüs için dambıl bench press ve dambıl fly.
Ben yaptıgım programı haftada 3 gün uygulayacam fakat her antremanda hareketleri değiştirmeliyim ? Yani haftanın 3 gunü mesala göğüs için bench ve fly mı yapmalıyım yoksa örneğin diğer antremanda fly yerine pullover gibi farklı hareketler mı yapmalıyım ?


İlkdefa konu açıyorum inşallah dogru yere açmışımdır , lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim Allah'a emanet olun.
 
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Evet bu tür egzersizlere baktım fakat benim demek istediğim daha çok aşşağıda verdiğim linkteki program gibi ben bu linktekini aynen 3 gün mu uygulamalıyım yada hareketleri her antreman gunü değiştirmeliyim ? Ben daha çok onu merak ediyorum.

Sizin dediğiniz mi daha faydalı olur hızlı gelişme için yoksa benm verdiğim linkteki gibi mi hangisini yapmamı önerirsniz ?



 
Back
Yukarı