Antraman Programı Düzenleme

Arkadaslar 2 aydır bu sporla ilgileniyorum kollarim istedigim kadar hacimlendi artık daha fazla hacimlenmesini istemiyorum. Bunun icin sanirim kiloyu azaltıp tekrarı arttırcam. Peki bu artis azalıs ne oranlarda yapiliyor. Mesala dumble larda 7,5 kilo 10*4 seklinde yapiyorum nasil yapmaliyim. Antram programım da bu.

kolların istediğin kadar hacimlendi mi? 2 ayda? foto koy bakalım ne kadar kadar gelişmiş görelim 2 ayda :) kaç cm?

Kimsenin foruma fotoğraf koyarak kanıt gösterme gibi bir zorunluluğu yok... "Arkadaşın istediği kadar" senin ya da benim istediğimiz kadar dan farklı olabilir , bu görecelidir...

Muarrem cevabına gelirsek , ilk aylarda gelişim üst düzeyde olur her zaman , ilerleyen zamanlarda bu ivme aşağıya doğru inişe geçer...

Sen set sayıların ile oynama , programın bir hocanın elinden çıktığını düşünerek söylüyorum hocan ile konuş sana tek gün sırt , tek gün bacak , bir gün omuz triceps , bir gün göğüs biceps içeren bir program yazsın...

Kimsenin foruma fotoğraf koyarak kanıt gösterme gibi bir zorunluluğu yok... "Arkadaşın istediği kadar" senin ya da benim istediğimiz kadar dan farklı olabilir , bu görecelidir...

Muarrem cevabına gelirsek , ilk aylarda gelişim üst düzeyde olur her zaman , ilerleyen zamanlarda bu ivme aşağıya doğru inişe geçer...

Sen set sayıların ile oynama , programın bir hocanın elinden çıktığını düşünerek söylüyorum hocan ile konuş sana tek gün sırt , tek gün bacak , bir gün omuz triceps , bir gün göğüs biceps içeren bir program yazsın...

saol dostum yardimin için. Diğer arkadasa cevap yazma gereği bile duymuyorum.

Dostum bügün hocayla konustum , spor salonunda ki hoca pek ilgili biri değil zorla ağzından laf alıyorum kol hareketlerimi 2 sete düsürmemi bu sekilde de devam etmemi soyledi. Bu programı bile adama zar zor yazdırttım. Sırf onun yuzunden sürem dolunca baska salona yazilicam.

Back
Yukarı