annem 1: yeter oğlum eziyet ediyosun kendine
annem 2: dambılları tasicana şu elimdeki posetleri al
plajdayız benim saçlar uzun boyum zaten kısa olduğu için ve teyzemin de gözler bozuk olduğu için ben sudayken kumsaldan anneme dediği laf :su denizdeki üstsüz kadın kim göğüsler sallanıyo maaslah
kardesim : abi calışıyon çalışıyon yine kollar selülitli gibi ben yapsan şimdiye ooooo
babam : (yap oğlum yap fındıkta lazımsın bana çuvalcıya para vereceğime sen taşırsın) hayatında hiç bi zaman çuvalcıya para vermedi ya kendi taşıdı yada bana taşıttı hehe...
arkadaş 1:bunda bişe yok oğlum ne adamlar var
arkadaş 2:kimin için yapıyon oğlum bunları
arkadaş 3:sen çalışıyon ama ben seni yenerim bilek güresinde
ben :hadi yapalım o zaman
arkadaş 3: abi bileğim sakat söz haftaya
ben:geçmiş olsun
bu arada hiç sıkılmadan bu altı sayfalık metinleri okudum ve hayatımızın aslında çok renkli olduğunu gördüm...saol pump
annem 2: dambılları tasicana şu elimdeki posetleri al
plajdayız benim saçlar uzun boyum zaten kısa olduğu için ve teyzemin de gözler bozuk olduğu için ben sudayken kumsaldan anneme dediği laf :su denizdeki üstsüz kadın kim göğüsler sallanıyo maaslah
kardesim : abi calışıyon çalışıyon yine kollar selülitli gibi ben yapsan şimdiye ooooo
babam : (yap oğlum yap fındıkta lazımsın bana çuvalcıya para vereceğime sen taşırsın) hayatında hiç bi zaman çuvalcıya para vermedi ya kendi taşıdı yada bana taşıttı hehe...
arkadaş 1:bunda bişe yok oğlum ne adamlar var
arkadaş 2:kimin için yapıyon oğlum bunları
arkadaş 3:sen çalışıyon ama ben seni yenerim bilek güresinde
ben :hadi yapalım o zaman
arkadaş 3: abi bileğim sakat söz haftaya
ben:geçmiş olsun
bu arada hiç sıkılmadan bu altı sayfalık metinleri okudum ve hayatımızın aslında çok renkli olduğunu gördüm...saol pump