Aminoasit ve Kreatin konusunda yardım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arasha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arasha

Üye
Merhaba arkadaşlar, bugün optimum whey protein siparişi verdim, aminoasit almak istiyorum ne önerisiniz ? ve kreatin yada herhangi ek birşey almalımıyım ?
70 kiloyum 1.75 boyum var kilomdan memnunum, 1 ay oldu çalışmaya başlayalı ancak sporcuyum zaten yeni başlayan gibi değilim baya karın kasım falan belirgin yani o yüzden ne önerisiniz acil öneri alayım hemen sipariş edeceğim, teşekkürler saygılar.

Hocam zaten sporcuyum bunun hiç mi önemi yok illa 2-3 ay BB mı yapmam gerekiyor bu takviyeler için ? Ben her spor sonrası yarım tavuk yiyorum sanırım bu da fark etti vücudum baya toplandı.

Hocam zaten sporcuyum bunun hiç mi önemi yok illa 2-3 ay BB mı yapmam gerekiyor bu takviyeler için ? Ben her spor sonrası yarım tavuk yiyorum sanırım bu da fark etti vücudum baya toplandı.

Karar gine sizin :) Başlangıç olarak hardline 3 matrix - universal2700 amino - hardline'nin kreatini olarak başlamanı tavsiye ederim .

Karar gine sizin :) Başlangıç olarak hardline 3 matrix - universal2700 amino - hardline'nin kreatini olarak başlamanı tavsiye ederim .
Ben simdi optimum whey+gaspari aminoasit aldım universal creatin almayi düşünüyorum ? Nasıl bir kombin olur acaba ve nasıl kullanmalıyım teşekkür ederim ilginize. . .

Back
Yukarı