Amino asit nasıl kullanılmalı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzizK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AzizK

Üye
Evet arkadaşlar amino asit nasıl kullanılmalı yani birileri diyor sabah aç karın ile ve antreman sonrasında kullanılmalı birileri antremandan 45dk önce ve antremandan hemen sonra kafam karıştı.

Sorularım şunlar:

Hangi zamanlar amino kullanmalıyım?

Aç karın ilemi kullanmalıyım tok karın ilemi ?

Çiğneyerekmi almalıyım yutarakmı ?

Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.

Onun hakkında bilgim yok ama ben 1 saat önce yiyorum. Fark edeceğini sanmam ama sonuçta vücuda girdikten sonra vücut hal eder onu sonuçta İlaç değil gıda takviyesi :)

Günlük protein değerini tamamlamadığın sürece amino asit bir işe yaramaz.Yok tamamlıyorum diyosan kullan yoksa paranı boşva verme derim. Ben sabah kalkınca kullanılıyor ve antramandan sonra diye biliyorum.

amino asit kaslara en çabuk iletilen protein yapı taşıdır çok kısa sürede kasları besler ileri seviye sporcular içindir. gelişim durunca kullanılır o sebep ile aldığın proteinle pek ilgisi yoktur. Sabah asla içilmez..! boşa gider:)

bendeki amino asitin porsiyonunda 4 tablet belirtilmekte. spordan sonra 4 tane kullandığımda kulaklarımda yoğun çınlamalar oldu. Bu sebeple spordan 40-60 dk önce 2 adet spordan sonra 2 adet olarak kullanıyorum. off günlerde de öğleden sonra 2 akşam 2 şeklinde kullanıyorum.

Off günlerde kullanmanın faydası olurmu yani ben off günlerde almamayı düşünüyorum eğer off günler içinde gerekli ise kullanmaya başlıyacağım ?

off günlerde kaslar onarıma geçtiği için kullanmanın faydalı olacağını düşünüyorum o sebeple ben hergün alıyorum.

Ben antrenmanda 1 saat önce 1 tane antrenmanda hemen sonra 1 tane kullanıyorum

hangi marka kullanıyorsun merak ettim 1 tane nasıl yetiyo :) ben bugun aldm gaspari amino 8000 hocam spordan önce 5 sonra 5 al dedi ben 4-4 alıyorum

Back
Yukarı