Amerikan futbolu icin bulkmu strongliftsmi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr X
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mr X

Üye
Gencler abiler ablalar hocalarim yaklasik 1 ay sonra unide amerikan futbolu takimi kuruluyor ve benim yerim hazir gibi simdi benim sorum ben yazin bayagi kilo ve hacim kaybettim simdi bulka girip hacimleseyimmi yoksa strengh guc odaklimi calisayim ? Yani bir yerde guc lazim ama goruntude lazim zayif halka olarak dikkat cekmemek icin

Oynadigin pozisyona gore degisiklik gosterebilir. Onun disinda sezon ici ve disi idmanlarida farkliliklar gosterebiliyor. Detayli bilgi verirsen yardimci olabilirim.

Olmaz kardesim hacim programiyla stronglift programlari arasinda daglar kadar fark var bir ogren sonra akil ver

Ben sana yardimci olmaya çalışıyorum senin düşmanin degilim laubali olmayı birak

Aynı anda kilo alimi ve güç antrenmani yapilamiyor mu? aldigin kaloriyi yükseltip güç antrenmanlari yapsan ne yapmis oluyorsun ?

Karsiliklo tartismayal ve uslubumuza dikkat edelim.

Beslenme ve idman dengesi ile hersey yapilabilir. Yeterki disiplinli hareket edilsin.
Biraz arastirma yaptimda amerikan futbolu icin agirlik calismalarinda 1 ay hipertrofi 1 ay guc antrenmanlari seklinde oluyormus bazi unilerde bakalim zaten antrenor olucak o bir ayarlama ceker

Ben sana yardimci olmaya çalışıyorum senin düşmanin degilim laubali olmayı birak

Aynı anda kilo alimi ve güç antrenmani yapilamiyor mu? aldigin kaloriyi yükseltip güç antrenmanlari yapsan ne yapmis oluyorsun ?
bak kucuk kardesim nickinden 15 yasinda oldugunu varsayiyorum kendinden yasca buyuk birine bilmedigin bir konu hakkinda artistlik yapmana ragmen affediyorum seni sana simdi konuyu az cok anlatayimda bilgilen bak mericcim bulkdan kastim bilindik rutin split programlari compound hareketlerin yaninda izole hareketlerde olan 8 tekrar ve ustu yapilan yani hipertrofiyi amaclayan programi kastettim gucden kasitsa sadece compound hareketlerden olusan 5 tekrarin uzerine cikmayan hipertrofinin cok cok dusuk olsugu merkezi sinir sistemini guclendiren stronglifts tarzi programlamayi kastetdim anladin mi kucuk guzel kardesim ?

bak kucuk kardesim nickinden 15 yasinda oldugunu varsayiyorum kendinden yasca buyuk birine bilmedigin bir konu hakkinda artistlik yapmana ragmen affediyorum seni sana simdi konuyu az cok anlatayimda bilgilen bak mericcim bulkdan kastim bilindik rutin split programlari compound hareketlerin yaninda izole hareketlerde olan 8 tekrar ve ustu yapilan yani hipertrofiyi amaclayan programi kastettim gucden kasitsa sadece compound hareketlerden olusan 5 tekrarin uzerine cikmayan hipertrofinin cok cok dusuk olsugu merkezi sinir sistemini guclendiren stronglifts tarzi programlamayi kastetdim anladin mi kucuk guzel kardesim ?
Akıl yaşta değil baştadır kardeş. Bilmemek degil öğrenmemek ayıp

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1414633257878.jpeg
    uploadfromtaptalk1414633257878.jpeg
    27,8 KB · Görüntüleme: 498
Sana yanıldığın noktayı gösterip birkaç örnek futbol programı atacaktım ancak üslubundan değmeyecek bir adam olduğun anlaşılıyor. @mericboss99 haklı, söylenmesi gerekeni söylemiş.

bu nasi lakayt bir futbol takimi yav, birbirinden alakasiz pozisyonlar. kicker olabilirim towel boy da olabilirim ponpon kizi da olabilirim linebacker da olabilirim diye uzayip gidecek zannettim ahahahaha
sen bir de bizim okulun amerikan futbol takımını görsen. ton ton çocuklar takımı sanarsın. 50 metre koşamaz, 60 kg squat yaparken altına s*çar bir de üstelik kızlara attığı tackleleri anlatır seneler boyunca...

ben 3 sene bulk ve güç programı şeklinde gittim 17 yaşındayım 120 kg bench yapıyorum ve 106 kiloyum,hala güç ve hacim olarak 2 ye ayırabiliyomusun programı?

Back
Yukarı