American Pure Whey Isolate 2270g

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    66
DİKKAT..ALINAN DUYUMA GÖRE YAPILAN TESTTE ..AMERİKAN PURE WHEY..DE 29 GR.DENEN PROTEİN DEĞERİ ...2 GR ..ÇIKTIĞI İFADE EDİLDİ.

Ürünü bilmiyorum. Ancak bunun karalama olduğu kesin. İfade edilmişte, ifade eden kim. Analizi kim yaptı. Bu analiz nerde ?

Saçmalık ötesi..

ya markayı kötülemek için yapıldığı belli tabikide...benim sormak istedigim soru gelen bütün partiler aynımı ? bazı arkadaşlar tat farklılığından bahsetmekte?

herkes kendi şahsi fikrini yazar. 2 yıldır bu camianın içindeyim ve ilk defa bir protein tozunu üste üste 2. kutu siparişini vericem şahsen ben çok memnun kaldım. gerek aroması gerek etkisi gerek karışması fiyatı bence gayet ideal bir ürün. birde gerçekten bağımsız bir ölçüm sonuçları olsada incelesek. iyi olurdu sanki.

ya arkadaşlar bana bozuk ürün mü geldi anlamadım.
benimkinin tadı iğrençti.

valla bende başta pek begenmedim ama fazla su ile yapınca tadı güzel geldi çikolata ve cilek kullandım ikiside güzel özellikle cilek

Proteinden çok herşeye benziyo ve izole olduğu halde içinde beyaz küçük toplar oluşmuştu elimle sıkınca bembeyaz toz çıkı. Benimkinin üretim yerinde Özbek Rusya yazıyodu bu protein tozunun ne kadar kalieli olduğunu anlatmaya yeter. Bundan sonra bilinen markaları alıcam siz de macera aramayın bence.

öncelikle tüm herkesin geçmiş ramazan bayramini tebrik etmek istiyorum.

american pure whey'in ithalatçisi olarak cevap hakkimizi kullanmak istediğimizi belirtmek isterim.

son günlerde kasitli olarak ve kötü niyetli bir şekilde ithal ettiğimiz ürünümüz için asilsiz söylentilerin çiktiğini görmekteyiz.

işin ilginç olan kismi ise söylentiyi çikaran şahislarin 1gr dahi ürünümüzü kullanmamiş olmasidir. Bu bile kendi başina art niyetli bir propaganda olduğunu ispat için yeterlidir.

ürünlerimiz tarim ve köy işleri bakanliği'dan izin alinarak ithal edilmektedir. Ithal ettiğimiz her parti ürün ilgili makamlarca analize gönderilmektedir.

siz değerli sporcu arkadaşlarimiz ile bilgi ve belgelerimizi paylaşmaya haziriz.

sanal ortamda belgesiz ve asilsiz iddalarini siralayanlari ispata davet ediyoruz.

firmamiz ürünümüzün ithalati için ciddi bir kaynak ayirmiş olup pazardaki payimiz günden güne değerli kullanicilarimiz sayesinde artmaktadir.

çok kisa bir süre içerisinde firmamiz ve ürünümüz için karalama kampanyasini çikaranlar ile hukuki çerçevede mücadelemizi başlatacağimizi bildirmeyi bir borç biliyoruz. Konu en kisa süre içerisinde hukuka intikal etmiş olacaktir.

saygilarimizla,

Hocam uzun zamandır supplement kullansamda bazı acemiliklerimiz var.Merak ettiğim şey burada deyim yerindeyse ''atıp tutanları'' susturmak için neden tahlil yaptırıp foruma koymuyorsunuz?Bir protein tozundan emin olmak için sanırım en iyi taktik proteini içtekden sonra shakeri 1,2 saat yıkamadan bekletmektir bence.

bnde bişey sormak istiyorum salondaki hocam bana bu protein tozunu onerdi ve fiyat olarak 150 tl ye ben sana getittiririm dedi acaba soyledığı fiyat uygunmudur su sıralar tozun pıyasası nedir bilen varmı acaba bu aksam sıparısı verıcem de :D

bnde bişey sormak istiyorum salondaki hocam bana bu protein tozunu onerdi ve fiyat olarak 150 tl ye ben sana getittiririm dedi acaba soyledığı fiyat uygunmudur su sıralar tozun pıyasası nedir bilen varmı acaba bu aksam sıparısı verıcem de :D

nakit 120 tlye bulmak mümkün aynı ürünü bilgin olsun.

iyi geceler herkese.

Bende bu ürünü almak istiyorum. daha önce optimum kullanıyordum. Fakat satın alıcağım yerde bu ürünü görünce isolate vs vs tavsiye üzerine almaya niyetlendim. üzerine araştırma yapmak istedim.
Dikkatle ilk mesajdan son mesaja kadar okudum. Bu kadar yazıyı okuyan insan bile hala bi karara varamıyor. Ürün hakkında kulaktan dolma haberler dışında bilgi edinemiyor. Mesajların % 99 u ben aldım tadı güzel, ben çileklisini aldım,topaklanma yapıyor- yapmıyor,ölçeğe 5 koydum 10 geldi.
Forumdaki belli başlı herkese yardımcı olan insanlar dışında kimsenin işe yarar bi cümle kurduğu yok. insanlar sizin bu ürünü alıp almadığınızı merak ettiği için girmiyor ki bu başlığa. her ben kullandım bende işe yaradı başarılı bence demesi kime bu ürünü ikna edicek. Hangi aklı başında ne yaptığını bilen insanın fikirlerini etkileyecek.
Daha önce başka protein tozu kullanmış. Aradaki farkı anlayabilcek tecrübe ve kapasiteye sahip insanlar, sabit beslenme programı düzenli spor alışkanlığı olanlar üyelerin iki ürün arasındaki farkı söylemesini bekledim ama yok. göremeyeceğimde galiba. Önemli olan ben kullandım iyi geldi yerine. neye göre hangi ürüne-ürünlere göre daha başarılı bunun kıyasını yapabilicek insanların yorumuna ihtiyaç var.

Perseus protein tozları arasında kıyaslama yapmak çok zordur uzun süreli kullanım gerektirir anladığım kadarıyla üründe yeni

Ürünü birçok ürünü satan gayet iyi bilindik bir yerden aldım. (gym -market)
Ürünün tadı güzel , topaklanma yok , toz gayet ince fakat daha önce kullandığım protein
tozlarına göre(syntrax, optimum , hardline , ultimate nitrition vs.) kıvamı ve rengi farklı gibi , suyu ve ölçeği normal koymama rağmen dışardan bakıldığjnda enerji içeceği gibi yarı saydam duruyor. /ürün çilekli kırmızı renk oluyor)
Bunun dışında üründe bir olumsuzluk rastlamadım , bu kıvam normalmi ?
birde ürünün artığı shaekerde kalınca acayip bir koku yapıyordu , bu ürnde pek olmadı ,
fikir sahibi yada bilen varsa bilgilendirsin lütfen , içeriği Türkiyede test edilmişmi , veya bir takım makamların kontrolünden geçmişmi? biri yüreğime su serpsin.
Ürüne bir kastım yok fakat , ilk izlenimler bunlar kıvam ve bu durmlar önemli değil içerik gerçekse bundan sonra tercihim bu üründen yana olur , ama kafamda soru işaretleri kaldı

Back
Yukarı