Amatör bilek güreşinde iyi olmak için ne önerirsiniz?

Selam, arkadaşlar arasında yapilan bilek güreşlerinde en iyi olmak istiyorum. Evimde dumbell, halter barı, barfiks barı mevcut. Nasıl ve kaç gün ne hareketi yapmam lazım önerileriniz var mi ? Sitede çok dolaştım fakat yeterli bilgi bulamadım.

Selam, arkadaşlar arasında yapilan bilek güreşlerinde en iyi olmak istiyorum. Evimde dumbell, halter barı, barfiks barı mevcut. Nasıl ve kaç gün ne hareketi yapmam lazım önerileriniz var mi ? Sitede çok dolaştım fakat yeterli bilgi bulamadım.

size bilek güreşinin temel mantığını,temel tekniklerini öğretecek birini bulun.ya da youtubede bol bol dolaşın.en kısa sürede en hızlı gelişimi teknikleri uygulamaya başlayarak,el ve bilek kullanımının öneminin farkına vararak sağlarsınız.

Bicepsinin ve bileğinin güçlü olup rakibin bileğini kendi tarafına çekip gücünü kırıcaksın rakibin nette videoları var

Back
Yukarı