Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.ayımdayım 2.proğramıma geçtim 1 çalışıp 1 gün dinleniyorum haziran yada temmuza kadar gitmeyi düşüyorum fit olmasam bile vucudum epey bi düzene girermi?
Beslenmede dikkatimi çeken herşeyin yağsız olması oldu bunları zeytinyağlı ve tereyağlı yiyebilirsin zaten kilon iyi yağsız bir vücudun var sanırım ve bu yağlar yağlanma yapmaz hem damar sağlığını korur ayrıca hücre duvarları içinde gerekli olduğunu biliyorum. Bide sucuklu tost yerine şinitzel veya ton balığı yersen daha iyi olur şahsi fikrim. Ekmeği de seviyorsan artık nefret etsen iyi olur(her türlüsünden) iyi çalışmalar..
7 dilim tam buğday çok dostum en fazla 4 dilim yemeye bakıyorum tam buğday ekmeği en azda 1 dilim yiyorum o günkü yemeklere göre değişiyor benim için ekmek yeme oranım.
yemek proğramım sabit olduğu öyle yiyorum bende normalde günde 1 veya 1.5 ekmek yerken 7 dilime düşürmek şok etkisi yaratıyor ama alıştım artık proteinin birazında ondan alıyoruz 100 gramda 9 gram protein 0.35 gram yağ
basıyorum zatende protein tozu almaya karar verdim sizce daha erkenmi bazıları diyorki 3.aydan sonra almaya başla dediğim gibi yaza kadar hazır olmak istiyorum
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:22 ----------
protein tozu almak istiyorum ama bazı yorumlarda okudğuma göre çok erken diyorlar 3.aydan itibaren başla gibisinden
Ekmeksiz yemek yiyemezdim nekadar yersem yıyım doydugumu hissetmezdim yemegın suyuna ekmek banmasam yemek yedim demezdim
Ama bu sporu yapmaya kararlıysan ekmekten vazgecıceksın ben öle yaptım çok şükür şimdi ekmekle aramız hiç iyi degil