p90x de zorlanırsan p90m var onun bir düşüğü bunda zorlanırsan power 90 var oda bir düşüğü ben en zorunu istiyorum dersen insanity var acayip zorlayıcıdır bide tapout xt bunada bakabilirsin torrente bulabilirsin bulamassan pm at yardımcı olurum
başladınız mı?bu vücut durumuyla antrenmanı bitiremezsiniz de.bence de power90 dan başlanmalıydı.
evet başladım yarın 3. günüm evet acaip yorucu çok zor ama becerebiliyorum bugün zıplama programı göğüs ve sırt programına oranla daha cok zorladı ve terletti. Çok zorlanıyorum yoruluyorum ama bu benim hoşuma gidiyor. Beslenme ve uyku düzenimde sağlıklı. Ek olarak whey+gainer kullanıyorum . Programa başlayana kadar yaklaşık 2 ayda kendimi her açıdan hazırlamıstım ve pazartesi başladım çok şükür. Umarım güzel sonuclar alacagım. Power 90 çok fazlasıyla hafif geldi.
Başla p90x'e yapabildiğini yap.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:00 ----------
Definisyona ihtiyacın var niye gainer ? duh Düzgün bir beslenme ve takviye programına ihtiyacın var....