Alt Göbek ve Alt Göğüste Erimeyen Yağ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cs!!!
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cs!!!

Üye
arkadaşlar hayatımboyunca çok kilo alıp çok kilo verdim şuanda 182 boy 75 kgım vicudumun çoğu yeri yağsız fakat göbek ve göğüste erimeyen bir yağ var ayakta dururken bir nebze kurtarıyor ama oturunca göğüs ve göbek sarkıyor tiksindirici bir görüntü ortaya çıkıyor :D hani şöyle anlatayım benim boyumda 95 kg olan birisinde olmayan bir yumuşaklık var çok yumuşak göbek ve göğüs. vicudun göbek ve göğüs hariç hiçbir yerinde fazla yağ yok sanki bütün yağ buralarda toplanmış skinny fat mi oluyorum tam kestiremedim ama kol ve üst göğüsüm gelişmiş hatta karın bölgeme dokunduğumda çok rahat büyük six packler hissediliyor. sürekli sanki göğüs ve karın bölgemi geliştirince düzelecek gibi hissettim dönem dönem spora başlayıp özellikle göğüs ve göbek çalıştım alttaki kasları geliştirdim fakat görüntüsel olarak herhangi bir değişiklik olmadı ve motivasyonumu kaybedip sporu bıraktım bu olayı en az 4 5 kere yaşadım.yazları havuza denize giremiyorum üstüm çıplak gezemiyorum artık burada konu açmak istedim bulk yapmak istemiyorum bulk yapınca buralar ekstra yağlanacak eritemesi çok dert olucak. s daha fazla yağ yakmakta istemiyorum bacak omuz bölgelerim çok ince bunun çözümünü bilen beni motive edecek birilerini arıyorum

olumcul diyetlere ve kardiyolara ya da liposuctiona ihtiyaciniz yok. bahsettiginiz durum hizli kilo alip vermekten kaynaklanan ve vucudunuzu gerektigi gibi calistirmamanizdan kaynaklanan bir durum. saglikli ve dengeli beslenir calismalariniza buyuk kas guruplarini kapsayan agirlik calismalari ekler ve makul olculerde kardiyo calismalariyla desteklerseniz sonuc alirsiniz. bol sans.

olumcul diyetlere ve kardiyolara ya da liposuctiona ihtiyaciniz yok. bahsettiginiz durum hizli kilo alip vermekten kaynaklanan ve vucudunuzu gerektigi gibi calistirmamanizdan kaynaklanan bir durum. saglikli ve dengeli beslenir calismalariniza buyuk kas guruplarini kapsayan agirlik calismalari ekler ve makul olculerde kardiyo calismalariyla desteklerseniz sonuc alirsiniz. bol sans.
bununla ilgili bilimsel bir kaynak var ise görmek isterim. ben kendi yazdığım ile ilgili sunabilirim.

bununla ilgili bilimsel bir kaynak var ise görmek isterim. ben kendi yazdığım ile ilgili sunabilirim.
herhangi bilimsel bir kaynakla destekleyecek kadar bilgili degilim. fakat kendi vucudumda gorduklerim ve baska insanlarda sahit olduklarim bu yonde. aslinda herhangi bilimsel bir argumana da ihtiyac yok. mantikli dusundugunuz zaman hizli kilo alip vermenin bu tip dezenformasyonlara yol acabilecegini kestirebilirsiniz. bolgesel yag yakimi olmadigi gibi egzersizle calistirilmayan bolgelerin sarkik ya da yumusak ve yagli durmasi normaldir. sonucta teori de kalori acigi verildigi muddetce kilo da verilir. ama bunun yontemi tartisilmali. olumcul diyetlerle verilen kilolar yani eriyen gogus ve gobek bolgesi yaglari diyeti biraktiktan ve beslenme aliskanligi degistikten sonra ayni olumcul sekilde ve fazlasiyla geri gelecektir. benim asil itirazim da bu oneriyeydi aslinda. tamam kilo vermenin %70'i beslenme de nereye kadar. yememek metabolizmanin yavaslamasini da beraberinde getiren bir durum. o zaman aylarca su disinda hicbirsey tuketmeyelim ve kilolarimizdan kurtulalim. ya sonra? sporun da beslenmenin de dengeli ve saglikli sekilde yapilani makbuldur. kilo vermek de gorece olarak uzun zamanlara yayilmasi gereken bir surectir. tesekurler.

arkadaşlar hızlı kilo alıp vermeyle bir ilgisi yok benim yaşadığımın bundan 4 sene önce en çok kilolu olduğum zamandada göğsüm ve göbeğim çok yumuşak yağlıydı sağlıklı kilo verip kas kütlemi arttırsaydım belki sırıtmayacaktı fakat yeterince kas kütlesi ekleyemedim. 4 sene önce 170 boy 94 kgdım 3 ayda çok sert spor ve diyetle 82kg düştüm sonra bi 6 ayda 72 kg düştüm spor yapmadan fakat sadece tavuk pilav yiyerek sonra hafif kilo alayım belki toparlar diyip 82kg çıktım bi 5 ayda sonra 75 düştüm tekrar 80 oldum falan filan bu şekilde kilo alıp verdim.

herhangi bilimsel bir kaynakla destekleyecek kadar bilgili degilim. fakat kendi vucudumda gorduklerim ve baska insanlarda sahit olduklarim bu yonde. aslinda herhangi bilimsel bir argumana da ihtiyac yok. mantikli dusundugunuz zaman hizli kilo alip vermenin bu tip dezenformasyonlara yol acabilecegini kestirebilirsiniz. bolgesel yag yakimi olmadigi gibi egzersizle calistirilmayan bolgelerin sarkik ya da yumusak ve yagli durmasi normaldir. sonucta teori de kalori acigi verildigi muddetce kilo da verilir. ama bunun yontemi tartisilmali. olumcul diyetlerle verilen kilolar yani eriyen gogus ve gobek bolgesi yaglari diyeti biraktiktan ve beslenme aliskanligi degistikten sonra ayni olumcul sekilde ve fazlasiyla geri gelecektir. benim asil itirazim da bu oneriyeydi aslinda. tamam kilo vermenin %70'i beslenme de nereye kadar. yememek metabolizmanin yavaslamasini da beraberinde getiren bir durum. o zaman aylarca su disinda hicbirsey tuketmeyelim ve kilolarimizdan kurtulalim. ya sonra? sporun da beslenmenin de dengeli ve saglikli sekilde yapilani makbuldur. kilo vermek de gorece olarak uzun zamanlara yayilmasi gereken bir surectir. tesekurler.
Bilimsel olmayan bir konuda tartışamam maalesef. Elbette her şeyin yüzde yüz örtüşmediği durumlar olacaktır, tecrübemiz bazen bilimsel veriye ters düşecektir. Fakat bu bilimseli kovalamamız gerektiğini değiştirmez. Kalori açığı oldukça kilo verilir, bu yüzden ölümcül diyet diye bir kelime kullandım çünkü zaman geçtikçe kalori ihtiyacı azalacak (zayıfladıkça). su dışında bir şey tüketmemek ile benim bahsettiğim ölümcül diyet çok çok farklı noktalarda.

Bence bu tarz bir durumda ufak bir bulk ile yüksek kaloride iken çok kilo almamaya adapte olup, tekrar kaloriyi aşağıya çekince kilo vermeye başlamayı deneyebiliriz. Böylece daha az açlık hissedip daha çok kalori tüketip, aynı kiloda daha çok yeme şansımız olabilir. Mini bulk denen şey bu yüzden mantıklı zaman zaman.

Back
Yukarı