arkadaşlar hayatımboyunca çok kilo alıp çok kilo verdim şuanda 182 boy 75 kgım vicudumun çoğu yeri yağsız fakat göbek ve göğüste erimeyen bir yağ var ayakta dururken bir nebze kurtarıyor ama oturunca göğüs ve göbek sarkıyor tiksindirici bir görüntü ortaya çıkıyor
hani şöyle anlatayım benim boyumda 95 kg olan birisinde olmayan bir yumuşaklık var çok yumuşak göbek ve göğüs. vicudun göbek ve göğüs hariç hiçbir yerinde fazla yağ yok sanki bütün yağ buralarda toplanmış skinny fat mi oluyorum tam kestiremedim ama kol ve üst göğüsüm gelişmiş hatta karın bölgeme dokunduğumda çok rahat büyük six packler hissediliyor. sürekli sanki göğüs ve karın bölgemi geliştirince düzelecek gibi hissettim dönem dönem spora başlayıp özellikle göğüs ve göbek çalıştım alttaki kasları geliştirdim fakat görüntüsel olarak herhangi bir değişiklik olmadı ve motivasyonumu kaybedip sporu bıraktım bu olayı en az 4 5 kere yaşadım.yazları havuza denize giremiyorum üstüm çıplak gezemiyorum artık burada konu açmak istedim bulk yapmak istemiyorum bulk yapınca buralar ekstra yağlanacak eritemesi çok dert olucak. s daha fazla yağ yakmakta istemiyorum bacak omuz bölgelerim çok ince bunun çözümünü bilen beni motive edecek birilerini arıyorum