Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben göğüslerimi sıktığım zaman dış taraflarda küçük bi çukur girinti gibi bişey oluşuyo e göğüsümün dışları şişik gibi olmuyo yandan kötü bi görüntü oluşuyü.göğsümün dışını nasıl doldurucam ?
1 senem doldu sayılır,dips hariç hiç alt göğüs çalışmadım bende
bir yerde okumuştum 1 sene dolmadan alt göğüs çalışmasının gerekli olmadıgındna çünkü benchin zaten alt göğsede vurdugundan bahsediyordu.
açıkcası çalışmama sebeplerimden biride yukarıda ki arkadaşın berlittiği göğüs problemi azda olsa bende de var,vücudu saran bir body yada triko giydiğimde sadece alt göğsüm ve meme ucum gözüküyor,çirkin bir görüntü bence bu
dahada çok belirgin olmaması için alt göğüs çalışmadım sadece dips yaptım,sizce çalışmalımıyım ? tabi bencede yağ oranının biraz fazla olmasından kaynaklanıyor o görüntü
Decline çalışmalara ve chest dips'e çoğu zaman gerek bile yok. Bende her programımda yaptım. Göğümün altı ve yanlara doğru genişliği iyice arttı, kayık gibi oldu ama üst göğüsüm boş kaldı. Üst göğüs çok çok çok daha önemli.
Ne zaman çalışırsın alt için? Üst iyice dolar, yanlara doğru göğüs genişler, yağsız olursun dersin ki burası eksik kaldı ancak o zaman. Yoksa oraya odaklanmak istenen sonucu getirmiyor.
ben evde çalışıyorum ve birçok göğüs egzersizi uyguluyorum bench press olsun dips olsun ama istediğim verimi bi türlü alamıyorum 14 yaşındayım göğüzsler sağlam ama alt göğüs için aynı şeyi söylecemiyeceğimbench_Oduhduhduhduhduhduhduh
alt göüs derken istediğin nedir, çizgimi ? eğer çizgiyse ayakların yukarda olucak sekilde yatıyosun bar tam alt göüsüne gelicek şekilde kaldırıp indiriyosun en güzel harekettir alt göüs için