alt göğüs kasları

en etkili göğüs egzersizi hangisi

• Total voters
    1.000
Elleri yer seviyesinden yüksek bir yere koyarak şınav çekebilirsin demek. :) Sandalye uygun olmaz belki ama alçak bir yatak kenarı iş görebilir.

abicim, en etkili göğüs egzersizi diye sormuşsunuz ama konu başlığı alt göğüs kasları. Soruyu neye göre sorduğumuza bakalım yanlış anlaşılabilir.

Bana göre en etkili göğüs egzersizi bench press. En etkili alt göğüs çalıştıransa dips'tir. En iyi volum ve kan pompalayan egzersizde cable cross. Bunlardan maksimum etki almak için molaları kısaltıp egzersizi doğru uygulamak.

dips çok faydası olur alt göğüse ve tabiki tricepse

dips hareketinin bir resmini koymanız mümkün müdür?

images

Konu kirliliği olmasın diye bu konu altından soruyorum.Alt göğüs çalışması sadece göğüsü kesmek ve şekil vermek amacıyla mı yapılır ? Alt göğüsü hacimlendirme amacıyla yapılamaz mı ?

Genellikle Şekil vermek Ya da atlet üstünden Daha Kaslı görünmek için Yaparız Ama Tabiki hacim İçinde Yapılır önce şekil Kazanılır Sonra Devamlı çalışma ile Hacim Ki bu da İleri seviye Sporcularda oluşan bir görüntü Doğal beslenme İle Göğüs Hacimi Ya da Hacim Kazanılmaz.
Benim düşüncelerim Bunlar yanlışım varsa Doğrusunu söyleyin bene öğreneyim...

Soruda Sanki biliyormuş gibi sormuşsunuz ama neyse:)
Ya Bi nevi göğüsü güçlendirip Büyütmek belirgin hale gelmesini sağlamak.Göğüse nasıl bir farklılık Katmak ne dmeek tam anlıyamadım.
Göğüs ekzersiz hareketilerini forumda aratın bulursunuz...

evde çalışıyorum şınavdan başka birşey yapmıyorum :)

Cevabını bildiğim soruyu sormam.Cevabın için teşekkürler.Benim merak ettiğim;hacim yapmıyosa nasıl şekil veriyor ? Yani alt göğüs çalışmasının kazancı tam olarak nedir ? Herkez şekil verir diyorda bu şekilden kasıt nedir ? bunları öğrenmek için sormuştum.Bu arada dips yapıyorum.Alt göğüs çalıştırmaya yeni başladım.Neyse artık zaman geçtikçe nasıl şekil alıcağını görücez :)

Cevabını bildiğim soruyu sormam.Cevabın için teşekkürler.Benim merak ettiğim;hacim yapmıyosa nasıl şekil veriyor ? Yani alt göğüs çalışmasının kazancı tam olarak nedir ? Herkez şekil verir diyorda bu şekilden kasıt nedir ? bunları öğrenmek için sormuştum.Bu arada dips yapıyorum.Alt göğüs çalıştırmaya yeni başladım.Neyse artık zaman geçtikçe nasıl şekil alıcağını görücez :)
Burada şekilden kasıt, alt göğüs hareketlerinin göğsün alt kısmını vücuttan ayıran çizgiyi oluşturmasıdır.

Ya Tabiki şekil verme çalışması sırasında Hacimde Kazanacaktır.Şunun gibi bi örnek daha aydınlatıcı olabilir 40cm Bicepsiniz var Ama 120kilosun ve Kolun yağdan Geçilmiyo.30cm bicepsin var Ama Sert ve Belirgin.
Göğüste aynı bunun gibi Yani Yağ oranını Azaltıp Biraz hacim birazda Sertlikle birlikte Şekil ortaya çıkıyor.
Şekillendirmek Aslında Aynı anlanlamda Kullanılıyor Çoğu yerde Hacim kazanacağım Demek yerine Şekil Vereceğim Demek.(Profesyonellerde İşin rengi değişiyor.
Aynı ısı-sıcaklık ilişkisi gibi(Sıcaklık Isı birimi Isı:Enerji Çeşidi)

Back
Yukarı