Sinirinin bozulması normal, ama bahsettiğim ayrı bir şeydi, olumsuz düşünme olan olmuş. Belki protein tozunun içindeki bir şeyi vücudun kabul etmemiştir o da olabilir. Ben mesela bu forumdaki en midesiz adamlardan birisiyim muhtemelen, ama muscletech platinum whey den çok rahatsız olmuştum rezalet bir üründü. para çöpe gitmişti resmen. olur öyle yani...
istediğin kol ölçüsünü sana protein tozu vermeyecek, günde yiyeceğin en az 3 porsiyon sağlam besin verecek, onu unutman problem.
Para hesabı da yazacaktım sana; Protein tozu dediğin 200-240 lira, düz mantık gitsen ortalama 10-12 kilo tavuk demek, 60 kilo yağsız olsan protein ihtiyacın ortalama 110-120 gram, günlük o kadar tavukla günde 400 gram tavuk yiyebilirsin 80-90 gram protein verir sana, gerisini de yumurta veya lor ile doldurabilirsin. Karbonhidratını da bulgur,yulaf,pirinçten, baklagillerden(protein de var) alabilirsin, ucuz ve kolay haşla ye. zaten yağsız adamsın sana sıkıntı çıkarmaz... Bunlara ek olarak, 1 tereyağı, 1 zeytin yağı ve ihtiyacın varsa 1 multi vitamin alacaksın. Haftada 1 gün de git pazara yeşillik ne bulursan al. Zaten yeşillikler 1 lira bile değil...
Gördüğün gibi canını sıkmanı gerektirecek bir şey yok. Protein tozunu da bir yere koy satarsın. Her zaman önündeki maçlara bak