Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
allah insanları yaratırken hangi ırktan olmak istediklerini sorsaydı ben zenci olmak isterdim...zencilerin genleri ağır sporlar için dizayn edilmiş...kaslı vücut zencilere çok yakışıyor.
zencilerdeki kas yapısı beyazlardan farklı onlarda kırmızı kaslifleri yani güç patlaması yapanlar daha etkin beyazlardaysa beyza kas lifleri daha yoğun oda danıklılığı sağlıyor yani biz aynı tipte çalışsak daha uzun süreli yapabiliriz o hareketleri ama o şekilde barfiks çekmek için daha uzun çalışmamız gerekir çita ve kurt misali kurt yüzlerce km hiç yorulmadan 60 km/s hızla koşar çita 120 km hızla 300 metre kışar o tarz bi durum söz konusu her ırkın farklı avantajları vardır yani
bu tarzda gelişmek için ne yapılmalı peki bilginiz varmı ben böyle olmayı çok isterim12 alkış barfiks çekiyorum ters düz barfiks de çekiyorum tek seferde yirmide çekiyorum ama bunu yapamam böyle şeyleri nasıl yapabiliriz çok heycanlıyım sporda yeni bi boyuta açılıyorum galiba