Alkış Barfix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Scoobz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kulplu beygir halka vs. yapan tum jimnastikciler yapar bu hareketleri cok da abartmamak lazim, eminim oyle bir gecmisi vardir bu elemanin

Adam sadece barfiks ile göğüs, kol, omuz, sırt, kanat çalışabiliyor, helal olsun.

Cidden aşmışlar. Ben şınavda alkış yapabilsem kendimle gurur duyacağım adam barfiksle yapıyor hele diğeri.

allah insanları yaratırken hangi ırktan olmak istediklerini sorsaydı ben zenci olmak isterdim...zencilerin genleri ağır sporlar için dizayn edilmiş...kaslı vücut zencilere çok yakışıyor.

zencilerdeki kas yapısı beyazlardan farklı onlarda kırmızı kaslifleri yani güç patlaması yapanlar daha etkin beyazlardaysa beyza kas lifleri daha yoğun oda danıklılığı sağlıyor yani biz aynı tipte çalışsak daha uzun süreli yapabiliriz o hareketleri ama o şekilde barfiks çekmek için daha uzun çalışmamız gerekir çita ve kurt misali kurt yüzlerce km hiç yorulmadan 60 km/s hızla koşar çita 120 km hızla 300 metre kışar o tarz bi durum söz konusu her ırkın farklı avantajları vardır yani :D

Bunun bir ileri seviyesi:) Crossfit koçlarından biri tarafından yapılıyor:)

30168710150314126092676.jpg

bu tarzda gelişmek için ne yapılmalı peki bilginiz varmı ben böyle olmayı çok isterim12 alkış barfiks çekiyorum ters düz barfiks de çekiyorum tek seferde yirmide çekiyorum ama bunu yapamam böyle şeyleri nasıl yapabiliriz :) çok heycanlıyım sporda yeni bi boyuta açılıyorum galiba :D

İNfaZ100, www.crossfit.com

antreman metodunu değiştirip yeni bir boyuta taşımak, limitlerini zorlamak için :)

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Üye Videoları

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı