akreptr14 2. ay yaş:16 boy:160cm kilo:42

baktım herkes açıyor bende açayım dedim :D
kol:27
omuz:102
goğüs:82
bel:64
bacak:44


EDİT YAŞ 16 DEMİŞİM 17 YE GİRCEM OCAKTA :D YANLIŞ YAZMIŞIM :D
 

Eklentiler

  • 1414674_623934127650484_340465661_n.jpg
    1414674_623934127650484_340465661_n.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 2.311
  • 20130927_200506.jpg
    20130927_200506.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 2.236
  • 20130927_201439.jpg
    20130927_201439.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 2.337
  • PicsArt_1382645605546.jpg
    PicsArt_1382645605546.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 2.277
  • PicsArt_1382732071752.jpg
    PicsArt_1382732071752.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 2.069
Son düzenleme:
Öncelikle tebrikler kardeşim aynı bende 16'ya yeni giriyorum ancak benim boy 179 kilo 50 bodye yeni başladım aslında önce kilo almak için başladım ama sonra fit bir vücut çıkarmayı hedef edindim kendime galiba sende benim gibi ektomorf'sun ama bence başarmışsın göğüse biraz daha yüklenirsen daha güzel bir vücudun olur. Sana sormak istediğim kaç ay gibi bir sürede bu vücudu yaptın bende yeni başladım ama arkadaşlar hep ters çıktılar sende kas olmaz diye bende inat ettim çalışıcam yapıcam. Beslenme düzenini paylaşırsan sevinirim.
 


Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:46 ----------

öncelikle o arkdaşlarına gülüyorum onları boş ver sen inandıysan sorun yok bana hala dioyolar bunlar kasmı falan diye ben umursamamayı öğrendim bende kilo almak için yazılmıştım annemler komşularda oturuyorlardı ben ikna etmeye çalışıyordum bizm komşular sen iyisin iyisin bodye gitme falan filan sonucta annemden para çıkıcakya herneyse ikna ettim gittim bi tartıldım 37 kg yim inanırmısn 37 ya arkadaşlarım dalga geçiodu benle uçucan olum falan diye herneyse uzattım galiba :D Ben 4-5 ay evde kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım dambıl falan aldım tabi bu iş kardeşimin başının altından çıkmıştı ilk once 5 kg aldı sonra deiştirdi ağır geliyo diye 3 aldı onlarla hareketleri oğrendim hep araştırdım sürekli araştırdım sonra gittim bi salona yazıldım iyikide yazılmısım cunki salondan itibaren 2. ayımda cok guzel değişme oldu :) beslenme programıma gelirse açıkçası programım yok gunde 3 yumurta yemeye çalışıyorum maddi durumdan dolayı bazen yiyemiyorum ton balığı aydan aya yiyorum :D sut içiyorum gunde 2-3 ekmek arası tereyağ yada peynir domates falan yiyorum ana öğündede annem ne yaptıysa :)
 
kardeş 16 yaş için gerçekten iyi ve başarılı bir vücut devam edersen eksik yerlerde dolar zaten devam devam :)
 
niye boyum kısamı kalır kalırsada sorun yok oteki dunyada boya bakmıyolar ya :) ayrıca 17 oldm sayılır ocakta olcam 1 senenin lafı olmaz gibime gelio
 
Öncelikle merhabalar kardeşim,

öncelikle arkadasın dediğine katılıyorum hanı '' basketbol oynayın '' diyen arkadaşa .. kendimden biliyorum cunkı. 1.85 boy var kilo yok :D Bende 1 hafta oldu salona gideli alt yapı vardiye işi az bucuk ogrendık gerçi sana ne kadar eleştiri yaparım yada yapabilirmiyim bilemem ama bence iyisin :D evde vucut gelıstırme ne kadar zor olur onu benden ıyı kimse anlamaz :D

Neyse fazla uzatmıcam. İyi yoldasın ama boy sıkıntı senın kardeşim 17 yasındasın 1.60 boy. basket oynamaya baslasan iyi olur sankı geç kalmış degilsin. bi dusun bunu bence neyse iyi forumlar kardeşim..
 
Eyvallah sağolasın da ben şimdi düzenli olarak oraya gidiyorum 3 aylık verip verip gidiyorum bu arada basketbolu arkadaşlar arasında oynarız parkta falan tabi malum kış geldi oynayamıcaz ama bol bol zıplıyorum barfix de asılı kalıyorum gerektiği kadar kalsiyum almaya da çalışıyorum bu arada sağolasın sana da iyi forumlar seninde fotolarını görmek isterim :)
 
Eyvallah sağolasın da ben şimdi düzenli olarak oraya gidiyorum 3 aylık verip verip gidiyorum bu arada basketbolu arkadaşlar arasında oynarız parkta falan tabi malum kış geldi oynayamıcaz ama bol bol zıplıyorum barfix de asılı kalıyorum gerektiği kadar kalsiyum almaya da çalışıyorum bu arada sağolasın sana da iyi forumlar seninde fotolarını görmek isterim :)

konum var yenı geldım foruma . gerçi vardı da hesap gırmeye gırmeye unuttuk.. Marchuzben | Yaş 20 | Boy 1.85 | Kilo 65 | 1 hafta oldu | Alt yapı var | Öneri & Yorum | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu buda bnm konu
 
banda 160a 52 kg ymiş bnmde 10 kg almam lazım neyse gelince msj atarım salona gidiyorum ben :)
 
Kardeşim sen sanşlısın ben bu durumda kendimi en sanşsızlardan sayıyorum boy 1.79 Kilo 50 çıldırmak üzereyim varya intihar edicem artık 2 aydır salona gidiyorum hiç birşey olmuyor olan tek şey kaslarım biraz şekle girdi o kadar büyüme yok büyümüyorlar kollar yumurta oldu göğüsler şişti ama öyle kaldılar gelişmiyorlar kilo alamıyorum ne kadar yemek yesemde evde ne çıkarsa hepsinden 2 tabak falan yerim kilo alamıyorum yaş 16 sayılır az kaldı.
 
sabret biraz salondan cıkınca direk yemeklere aban hiç bsyle urasma sonra yatmadan oncede ye kesin çözum bende alamıyordum kasların ilerlemiyords program değiştir ama ilerliyordur sen farkında deilsindir :)
 
Back
Yukarı