akreptr14 2. ay yaş:16 boy:160cm kilo:42

Göze hoş gelmeyen ama gelişmeye çok müsait bi kas yapın var hatların belirgin ama ince olduğu için insanlar tarafından beğenilmeyen cılız vücut gibi görünebilirsin

Bende yağsızım boy 1.69 kilo 57. karın kasını cok kolay yaparsın diyorlar. senın karın kasını beğendim. nasıl bir çalışma yaptın karın için?( spora geçen hazirana kadar gitmiştim. 56 dan 61.5 kiloya cıkmıstım. Fakat 5-6 aydır gitmiyorum. 57 kiloya düştüm su an. Tekrar başlıyacağım 1 haftaya. bende göğüsde bir altyapım var. sırtımdada çatı olumş durumda. karın yapamadım fakat hiç. yağsız olmama rağmen.)

Bende yağsızım boy 1.69 kilo 57. karın kasını cok kolay yaparsın diyorlar. senın karın kasını beğendim. nasıl bir çalışma yaptın karın için?( spora geçen hazirana kadar gitmiştim. 56 dan 61.5 kiloya cıkmıstım. Fakat 5-6 aydır gitmiyorum. 57 kiloya düştüm su an. Tekrar başlıyacağım 1 haftaya. bende göğüsde bir altyapım var. sırtımdada çatı olumş durumda. karın yapamadım fakat hiç. yağsız olmama rağmen.)
yağın yoksa göğsüne dumbell alarak mekik çek en az %50 daha hızlı karın kası yaparsın hem güçlü hem belirgin olur

Ona bakarsan öbür dünyada vücuda da bakmıyolar
dediğin lafı tekrar duşun[DOUBLEPOST=1390509282][/DOUBLEPOST]şu son aralar sixpack calısmıyorum kaldırdığım ağırlıklarla kendiliğinden gelişiyor sanırm 2 ay sonra başlıcam
bunlarda yeni resimlerim

Eklentiler

• PicsArt_1387638014657.jpg
    PicsArt_1387638014657.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 592
  • PicsArt_1386103026315.jpg
    PicsArt_1386103026315.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 573
karın antremanım tam mekik 3.20 sıkıştırma 3.20 bi sağa bi sola mekik cekerken bacaklarıda cekiyoruzya onu 2.20 sonra arkadasın ayagına yatıyorum yerdeyken bacaklarımı kırmadan kaldırıyorum arkdas bi sağa bi sola bi ortaya atıyo ben attığı zaman bacaklarımı yere değdirmeden yukarı kaldırıyorum bu çeşit şeyler yapıyorum yani

ozmn sen niye vucut geliştiriyosun ? sacma sapan bi gonderme olmus seninki
Sen bence bırak proteini falan git bir beyin bi tane de gözlük al kendine.
ben vücudun önemli olduğunu düşünüyorum,öbür dünyada "boy" a bakmıyolar diyen sensin
Öbür dünyada boy a bakmıyorlarsa vücuda da bakmıyorlar,spor da yapma sen o zaman

Back
Yukarı