6 aylik emegime yazik olucak okadar calistim takviye aldim 10 kilo aldim bilmiyorum zor k[DOUBLEPOST=1422914553][/DOUBLEPOST]Arkadaslar karar verdim 45 gun boyunca komple birakicam fitnesii beslenmeyi bozmiycam kilo almaya bakicam bulktayim zaten calismadanda kilo alsam bisey olmaz sanirim 2 tane dumbell alirim evde bos oldugum zamanlar calisirim die dusundum sizce 45 gunde sifira donermiyim yoksa basladigimda toplarmiyimyapma spor 4 5 ay otur dersini calış bende kazanacağım sene fazla sosyal olmadım bu işler böyle iyi bir üniversite istiyorsan son 3 4 veya 5 ay spor tel ve pcden biraz fedakarlık edeceksin arkadaşlar 2 gün full body demiş emin ol oda yaramaz çünkü içinde sürekli bir mutsuzluk olur tatminsizlik olur sende bunu gördüm çünkü.Spor sadece spor yapdıgımız zaman olmuyo hayatımız oluyo ben hergün ne yicem diye düüşünmekden kendimi öldüresim geliyo bazen ondan ygs lys otur adam gıbı calıs seneye yaparsın yanı cok kasmana gerek yok
ben 5 6 ay sadece dumbelle calıstım yanı haftada 1 falan cok az bı kaybım oldu ondan sonra duzenlı spora donunce patlama oldu tam tersı yanı sporu bırakınca beslenmenı cok bozmasan 1 2 ay gıbı bır surede verecegın olcu 1 cm anca olur dogru karar vermıssın bence6 aylik emegime yazik olucak okadar calistim takviye aldim 10 kilo aldim bilmiyorum zor k[DOUBLEPOST=1422914553][/DOUBLEPOST]Arkadaslar karar verdim 45 gun boyunca komple birakicam fitnesii beslenmeyi bozmiycam kilo almaya bakicam bulktayim zaten calismadanda kilo alsam bisey olmaz sanirim 2 tane dumbell alirim evde bos oldugum zamanlar calisirim die dusundum sizce 45 gunde sifira donermiyim yoksa basladigimda toplarmiyim
Evde arada sinav mekik cekerek ikide dumbell alip bazi temel hareketleri yaparsin beslenmeni ve dinlenmeni bozmazsin bu sekilde yaparsak en azindan bos vaktimiz oldugunda dumbelllarla biseyler yaparsak cok bisey kaybetmeyiz birak bence sendeben de aynı durumdan muzdaribim. gerçi ailem bırak demiyor şimdilik ama ben düşünüyorum. çünkü bu sene dersaneler de son malum.
bence de bi sorun olmaz. çünkü dersanede derslerden sonra etüte kalıp (liseyi geçen yıl bitirdim) ordan spora ordan eve 1-2 saatlik yorgunluk uykusu yemek vs. vs. sonra tekrar ders. böyle ben de bi sorun olmuyor. ama nedense korkuyorum içimde berbat bi his var.Bir sorun olmaz.