Agirlik antrenmanina kac gun gidilmeli?

Oncelikle herkese merhaba ben sali carsamba persembe cumartesi ve pazar olmak uzere haftaa 5 gun ant yapmayi dusunuyorum. Bacak/ omuz /sirt /triceps biceps/ göğüs olmak uzere 2 gunde birde karin calisicam. Siz ne dersiniz antrenmanlarim 45 dk 1saat arasi tutulcak ? Cokmu sizce yoksa idealmi . Yorumlarinizi bekliyorum

3 4 gun dogru antrenman programıyla cok bile gelecektir
hergün belli bir bölgeyi çalıştırıp antrenmanları kısa ama ağır tutusam sıkıntı olurmu yani 5 gün çalışsam. hergün bir bölge karınıda 2 günde bir haftada 3 kere ? sizce nasıl bu arada sizi tanıyorum galiba youtubedkai videolardan

hergün belli bir bölgeyi çalıştırıp antrenmanları kısa ama ağır tutusam sıkıntı olurmu yani 5 gün çalışsam. hergün bir bölge karınıda 2 günde bir haftada 3 kere ? sizce nasıl bu arada sizi tanıyorum galiba youtubedkai videolardan
Olabilir her yiğidin yoğurt yiyişi farklidir ben ayda 1 2 kere karin çalışıyorum senin de yag oranin fazlaysa öncelikli olarak yag oranını dusurmen 5 gun tabiki olabilir

Yaşın kilon yag oranın vücudundaki kas miktarı konsidyon durumunu söylersen yardımcı olabiliriz birde yeteri kadar protein alıyomusun o çok önemli

o zaman eger iyi dinleniyorsan ve bir gun bacak filan calistiktan sonra bi gun sonra ayni bolgeyi yeniden calistirmassan sorun yok

Back
Yukarı