Bloodlettin19
Üye
Yazdığım gibi bi önceki yazımda karın kası çalışmalarımı yazmıştım adonislerim çok hızlı belirginleşti gayet göze hoş gelen bi görüntüsü var ama baklavalar çıkmadı çok mu acele ediyorum yoksa normal midir herkese teşekkürler 

fotoğraf eklemeye çalıştım ama bir türlü başaramadım çok büyük diyor yata yüklerken bi hata oluştu diyo ne yapacagımı bilmiyorumimkanın varsa fotoğraf ekle bence
fotoğraf eklemeye çalıştım ama bir türlü başaramadım çok büyük diyor yata yüklerken bi hata oluştu diyo ne yapacagımı bilmiyorum
değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yağlanmayı cardio yaparak giderebileceğimi öğrendim bir sorum daha var bu tuzlu krakerler oluyorya craxın acıktığımda onlardan ağzıma 2 3 tane atsam açlığı bastırıyo yağ oranıda düşük sizce bi yararı olur mu zayıflamak için?
en iyi atıştırmalık leblebi cinsi ürünlerdir. hem tok tutar hemde protein açısından zengindirdeğerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yağlanmayı cardio yaparak giderebileceğimi öğrendim bir sorum daha var bu tuzlu krakerler oluyorya craxın acıktığımda onlardan ağzıma 2 3 tane atsam açlığı bastırıyo yağ oranıda düşük sizce bi yararı olur mu zayıflamak için?
değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yağlanmayı cardio yaparak giderebileceğimi öğrendim bir sorum daha var bu tuzlu krakerler oluyorya craxın acıktığımda onlardan ağzıma 2 3 tane atsam açlığı bastırıyo yağ oranıda düşük sizce bi yararı olur mu zayıflamak için?
ben onlarıda denedim,ama dikkat bağımlılık yapar 2-3 tane alıcam diyorsun paketini yiyorsun.
Tavsiyem açlığını bastırması için meyve türü atıştırmalar yapman 2 dilim elme gibi mesela hem daha sağlıklı
ben zaten çorumluyum leblebi bizim buranın meşhuruduren iyi atıştırmalık leblebi cinsi ürünlerdir. hem tok tutar hemde protein açısından zengindir
Adonis programını yazar mısın merak ettim.
Beslenmede atıştırmalıklar seçilirken lifli gıdalardan yanayım.Bunun nedeni daha uzun süre tokluk sağlaması.Bahsettiğin krakerler yerine diyet lifli gıdalar seçebilirsin önerim eti form mısır patlağıdır![]()
Herkesin dediği gibi yağ oranı düşünce karın kasların ortaya çıkacaktır ammma ; mekik çekmeye devam ediyrsan yani altan altan karın hareketlerie devam etmeyi ihmal etme karamsar olma,zamanla onlarda çıkacaktır .
Son olarak ; herkeste farklı yağ değerlerinde çıkarlar onu ayarlaman lazım.
Evet yağ oranından dolayı %8 civarı olduğunda çok rahat görüneceklerdir. Tabii kas varsa.
Yok karamsar değilim aksine hırslıyım göze çok hoş gelen bi görüntüsü olur yani inşallah çıkarsahttps://www.bodyforumtr.com/vbforum/bu-ekilde-ya-yakabilir-miyim-t59168.html bu program dahilinde çalışıyorum ama şınav sayım şu an 180e çıkardım
programım hakkında yorum yaparsan ayrıca sevinirim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:54 ----------
yağ oranımı nasıl ölçebilirim?
Çeşitli makinalarla diyetisyenlerde var sanırım, doğruluğu tartışılır ama.
çok yağlısın kas kütlende 0 yeme düzenini değiştirmelisin bence ve adonisi felan bırakıp genel bir çalışmaya gir hiç bir yerinde kas gelişmesi yok . o adonislerinde bir sexiliği kalmıyor.