samet0303
Üye
Selamların abilerim kardeslerım benım cok buyuk bır sorunum var gıtmedıgım doktor gıtmedıgım yer kalmadı oncelıkle sorunumu sıze anlatmak ıstıyorum. Ben yaklasık bundan 3-4 ay once spora baslamıstım ve yenı basladıgım halde agır calısıyordum ve bır gun agır calısırken daha 1. hafdadaydım bırden nefes alamadım gozlerım karardı ve bayılma raddesine geldim acaba bu neden oldu yenı baslayanlar cok agır yuk altına gırdıgı zaman bunların olması normal mı bide spor arasında ya da basında sonunda hep sıgara ıcıyordum bunlar normal mi ? Bir sorum daha olacak ben bu olayı kafaya cok taktım ve bende bu olaydan 2-3 gun sonra nefes darlıgı kalp carpıntı ıfalan basladı . Her türlü doktara gittim 5 farklı doktara gıttım her turlu testi yaptırdım bısey cıkmadı ve psıkolojık dedıler. Ve su anda anksiyete hastasıyım psıkolojık bır hastalık ve o gunden beri bununla ugrasıyorum carenın sızde oldugunu dusunuyorum. Tek sormak ıstedıgım spora yenı baslayan sıgara ıcen bırının agır yuk kaldırması dogru degıl evet ama bu semptonların yasanması dogal mı yada bı sıkıntıdan dolayımı yasadım ? Gercekten bunu sıze danısmak ıstıyorum bu zamana kadar neden danısmadım bılmıyorum da carem sizsiniz lütfen bana bir cevap verin yalvarırım.Yüregime su serpın tecrubelı arkadaslar lutfen yoksa kafayı yıcem bıktım bu agrılardanda kalp carpıntısındanda her gun acıle gıdıyorum bısey cıktıgıda yok lutfen bana yardım edın lutfen