Tolgaaskin
Üye
Çok değerli abilerim, yaşıtlarım... Eminim ki forumda bu tür yüzlerce belki binlerce konu var. Muhtemelen gına gelmiştir bu soruları görmekten çünkü aynı derde sahip bir sürü arkadaş var benim gibi. Forumda yeniyim ve bu konuda araştırma yaptım hatta uzun süredir yapıyorum ama bana katkıları pek olmadı. Mesela daha önceden Dirty Bulk denedim ve hızlı kilo aldım. Fakat bir yerden sonra iştahsızlık başladı daha da kötüsü Dirty Bulk sırasında tükettiğim besinlerden iğrenmeye ve yiyememeye başladım.
Fazla uzun tutmak istemiyorum ayrıntıları sorduğunuz takdirde söyleyeceğim zaten. Kısacası acilen +5 ve +7 kilo arası almam lazım 2-3 ay max 4 ay içerisinde. "Sebebi nedir kardeşim neden bu kadar acele ediyorsun yahu ?" Diye sorarsanız ekim ayında Darüşşafaka'ya imza atıyorum birinci ligde basketbol oynayacağım inşallah. Fakat vücudum eksik kalıyor o statüye göre. Durum bu abilerim, kardeşlerim... İyi bir program veya ufak tefek katkı verecek her türlü öneriniz benim için çok kıymetli olacaktır.
Fazla uzun tutmak istemiyorum ayrıntıları sorduğunuz takdirde söyleyeceğim zaten. Kısacası acilen +5 ve +7 kilo arası almam lazım 2-3 ay max 4 ay içerisinde. "Sebebi nedir kardeşim neden bu kadar acele ediyorsun yahu ?" Diye sorarsanız ekim ayında Darüşşafaka'ya imza atıyorum birinci ligde basketbol oynayacağım inşallah. Fakat vücudum eksik kalıyor o statüye göre. Durum bu abilerim, kardeşlerim... İyi bir program veya ufak tefek katkı verecek her türlü öneriniz benim için çok kıymetli olacaktır.