acaba doğru çalışmıyormuyum

Yeni sayılırım. eve z bar ve 50 kilo ağırlık aldım. şimdilik 15 kg ile falan kol çalışıyorum. benchte 25 falan basıyorum ama çokda fazla terlemiyorum. hatta çok az terliyorum. 179 boy 70 kiloyum. kilom az olduğundanmı terlemiyorum yağım az olduğundan. yoksa antremanmı yetersiz. salona gitme imkanım yok onu söyliyim. şimdiden teşekkürler

ben cam açık çalışıyorum odada, yine de terliyorum. çünkü oksijen girmesi lazım.[DOUBLEPOST=1419364325][/DOUBLEPOST]ama kilo da az senin.. ben senden 2 santim kısa, 16 kilo fazlayım. fakat yine de teknik olarak fullbody bölgesel çalışmaya göre daha çok terletiyor. ayrıca terlemeye niye bu kadar takıldık şu an onu da anlamış değilim :)

:) ya çalışıyorum terlemiyorum boşa çalışıyom gibime geldide canımı sıktı biraz. fullbody he. peki abicim ben kol çalışıyorum ama soraki gün kolum çokta acımıyo. yeterince çalışmadığım anlamınamı geliyo

geçenlerde bir şampiyonu izledim. "antrenman sırasında 1 damla dahi terlemem", diyordu. çünkü adamda eritecek yağ yok. çok terlemek iyi çalışıldığı anlamına gelmediği gibi, terlememek de az çalışıldığı anlamına gelmez. önemli olan uygun ağırlıkla nizami çalışmak.[DOUBLEPOST=1419365103][/DOUBLEPOST]fakat yine ekleyeyim, 3 hafta önce bölgesel çalışıyordum, 3 haftadır tüm vücut ..... tüm vücut çalışırken bariz şekilde fazla terliyorum. hatta kıyafet değiştiriyorum çalışırken, üstelik cam açık. ve kombi 38de ,ev soğuk yani

Back
Yukarı