Acımasız antrenman programım - Görüşleriniz

Merhaba değerli arkadaşlar. Kendime göre bir program hazırladım. Tüm kas gruplarını tek tek araştırarak her birisi için en iyi ve hızlı gelişim sağlayacak antrenmanları birleştirdim. Bunları bir hafta içerisine sığdırdım. Tüm ağırlıklar serbest, makina yok. Dengelemeyi sağlayan kas gruplarının da etkilenmesi için sadece barbell ve dumbbell ile çalışacağım.

Toplam 4 gün. Büyük kas grupları 1, küçük kas grupları haftada 2 defa çalıştırılacak.

Programım şu linkte yer almaktadır. Mesaj sayım yüzünden tıklamaktan çekinen arkadaşlar için aşağıda açık şekilde (microsoft bağlantısı ) de bağlantıyı vereceğim. Uzaktan izlemeyi severim bu yüzden hiç mesaj atmadım. Fakat çok aktifim. :)

Bol antrenmanlar.

Kod:
https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=9d79059458354fad&resid=9D79059458354FAD!725&parid=9D79059458354FAD!127&authkey=!AMcBY1a9BosmtQY

Göğüsle tricepsin aynı gün olmasının özel bir sebebi var mı?
Normalde eş gruplardır aynı gün verilmezde...

Tricepslerim genetiğimden midir nedir inanılmaz büyük ve belirgin. Bu yüzden ayrı bir gün girmek istemedim. Sanırım Allah'ın büyük bir lutfu bu :) Bunu siz sormadan önce antrenman programının en üstüne de düştüğüm nottaki gibi, göğüs ile şişen tricepsleri iyice parçalamak amacım. Zaten hafif kilo ile giriyorum tricepsleri göğüs ile yeterince pump oluyor.

12x10x8 olarak gitmendeki amaç nedir ? tekrarları düşürürken ağırlıklarımı arttırıyorsun ?

Evet piramit set uygulamaktayım. Set aralarında, evimdeki dumbbelldeki veya bardaki ağırlığı değiştirene kadar dinleniyorum. Ağırlığı takıp flanşları sıkıştırdığımda diğer sete geçmekteyim.

Görüşleriniz ve sorularınız için teşekkürler.

ben programın hangi kısmı acımasız onu anlamadım

yani volume antrenmanları ne zamandır acımasız oldu ki

negatif tekrarın 10 sn altı olan her program zaten anormal değildir . 4 sn altı olanlar ise zaten aynı bu program gibi yumuşaktır :)

Tricepslerim genetiğimden midir nedir inanılmaz büyük ve belirgin. Bu yüzden ayrı bir gün girmek istemedim. Sanırım Allah'ın büyük bir lutfu bu :) Bunu siz sormadan önce antrenman programının en üstüne de düştüğüm nottaki gibi, göğüs ile şişen tricepsleri iyice parçalamak amacım. Zaten hafif kilo ile giriyorum tricepsleri göğüs ile yeterince pump oluyor.

acımasız programdan sonra tricepslerinizi ölçülerinizi vs çok merak ettim fotoğraf koyma imkanınız var mı acaba?

acımasız programdan sonra tricepslerinizi ölçülerinizi vs çok merak ettim fotoğraf koyma imkanınız var mı acaba?

Hayhay, ilk fırsatta hemen yüklemeye çalışacağım.

ben programın hangi kısmı acımasız onu anlamadım

yani volume antrenmanları ne zamandır acımasız oldu ki

negatif tekrarın 10 sn altı olan her program zaten anormal değildir . 4 sn altı olanlar ise zaten aynı bu program gibi yumuşaktır :)

Benim gibi spor geçmişi sıfır olan birisi için acımasız. Programımı kendim yaptım. Son tekrarını çoook zor yapabildiğim ağırlıklarla giriyorum her harekete. Ve tek başımayım yardım eden birisi yok. Sadece 50 kg dumbbell setim var. Alt ve üst göğüsü nasıl çalıştığımı görseniz, gülmekten ölürsünüz aslında. Çok kısıtlıyım yani.. :)

kolay gelsin.

Back
Yukarı