Oncelikle herkese merhabalar, forumda ve bu sporda yeniyim.Bu forumda arastirdiklarim kadariyla abur cubur tarzi yiyeceklerin zararli oldugunu ogrendim ve artik yemiyorum ama insanin ister istemez o tur seylerde cani cekiyor bu yuzden yine bu forumda sizin onerdiginiz abur cubur tarzi sayilabilecek ama o kadar zararli olmadigini kendimce dusundugum bir liste yaptim ve alisveris yaptim
kaanlar - lor peyniri
aro - yulaf ezmesi
derya - ton baligi
dost - yarim yagli sut
eti cicibebe - biskuvisi
gold - fistik ezmesi
fuskobirlik - findik ezmesi
tahilli - ekmek
sorularima gelince sizce ekleyebilecegim baska bu tarz besinler var midir? ana ogun degil ara ogun olarak tabir edilebilecek yani ya da fazla olmamasi gereken var midir bu listede sorum bu sekilde bilenlerin yardimci olmasini rica ediyorum unutmadan son sorum kafam cok karisti ekmek konusunda normal ekmek yemememiz gerekiyormus kepekli tahilli bir suru cesiti var hangisini onerirsiniz yardim ve cevaplarinizi bekliyorum, iyi forumlar...[DOUBLEPOST=1396005366][/DOUBLEPOST]bu arada ozur dilerim kopyalarken direk hepsini kopyalamisim icinde abur cubur sayilabilecek sadece fistik ve findik ezmesi bi de bebe biskuvisi var sanirim bu sayiyi arttirabilmek icin onerilerinizi bekliyorum...
kaanlar - lor peyniri
aro - yulaf ezmesi
derya - ton baligi
dost - yarim yagli sut
eti cicibebe - biskuvisi
gold - fistik ezmesi
fuskobirlik - findik ezmesi
tahilli - ekmek
sorularima gelince sizce ekleyebilecegim baska bu tarz besinler var midir? ana ogun degil ara ogun olarak tabir edilebilecek yani ya da fazla olmamasi gereken var midir bu listede sorum bu sekilde bilenlerin yardimci olmasini rica ediyorum unutmadan son sorum kafam cok karisti ekmek konusunda normal ekmek yemememiz gerekiyormus kepekli tahilli bir suru cesiti var hangisini onerirsiniz yardim ve cevaplarinizi bekliyorum, iyi forumlar...[DOUBLEPOST=1396005366][/DOUBLEPOST]bu arada ozur dilerim kopyalarken direk hepsini kopyalamisim icinde abur cubur sayilabilecek sadece fistik ve findik ezmesi bi de bebe biskuvisi var sanirim bu sayiyi arttirabilmek icin onerilerinizi bekliyorum...