Abilerim kardeşimlerim Göğüs kaslarım neden büyümüyor?

Merhabalar öncelikle

2 Sene kick boks yaptım 56kiloydum ve bıraktım bıraktıktan 1 ay sonra fitness başladım 10 ay oldu 68 kiloyum vücüdumun diğer gelişmiş yerlerine göre göğüsüm çok küçük kaldı yani büyük deil ve şişkin deil 55 kilo falanda basıyorum bench pressde gene gelişim göremedim beslenme düzenimde iyi ve disiplinli spor yapıyorum elimden geldiğince 10 aydır. 2 hafta aksat mışımdır 10 ay içinde maxsimun

Bazıları genetiği kötü diyo göğüsün bazılarıda geç olur diyor kafam karıştı göğüs antrenman yapmaktan soğdum gelişmeyince
Protein tozuda kullanıyorum antrenman sonu .

Boyum 1.65 yaş 18 kilo 68 şuan.

haftada 1 kere göğüs antrenman yapıyorum.
bench press 4x10
inc dumbell bech press 4x10
dec bech press 3x10
butter fly 3x10
dumbell pullover 3x10
2haftadır antrenman sonları şınavda yapıyorum göğüs günü 5set max

Bende gögüslerden hiç verim alamıyorum. Hala bencpreste 45kg 8 tekrar zor çıkartıyorum. Squat ta rahat 120kg basıyorum, diğer bölgelerdede fena değil ,ama gögüs bölgesinde hiç gelişemiyorum desem yeridir.
Benim şu anki programım şu şekilde:
Bencpres
Incline benc pres
cable fly
Cable fly(alt gögüse vuracak şekilde)
Pul over
piramit set sistemi uyguluyorum.

sen genetik hikayelerine inanma barbelli de elinden bırak 6-7rm aralığında bir çift dumbell al eline.dumbell press 3set 12-12-max tekrar yap.ardından da dumbell flya geç 3 set de onu 12-12-max yap.diyelim bunu pazartesi yaptın çarşamba cuma pazar bidaha yap 48 saatte bir toplam 6 setlik bu göğüs çalışmasını haftada 4 defa 48 saatte bir yap.senin üst göğüs alt göğüs bilmemne diye kafanı bulandıranlar yüzünden bana inanmayabilirsin ama sadece 1 hafta dene eğer fark oluşmazsa sonra bana kızabilirsin ama teşekkür edeceğine eminim.

Back
Yukarı