LegendTower7
Üye
Merhabalar öncelikle
2 Sene kick boks yaptım 56kiloydum ve bıraktım bıraktıktan 1 ay sonra fitness başladım 10 ay oldu 68 kiloyum vücüdumun diğer gelişmiş yerlerine göre göğüsüm çok küçük kaldı yani büyük deil ve şişkin deil 55 kilo falanda basıyorum bench pressde gene gelişim göremedim beslenme düzenimde iyi ve disiplinli spor yapıyorum elimden geldiğince 10 aydır. 2 hafta aksat mışımdır 10 ay içinde maxsimun
Bazıları genetiği kötü diyo göğüsün bazılarıda geç olur diyor kafam karıştı göğüs antrenman yapmaktan soğdum gelişmeyince
Protein tozuda kullanıyorum antrenman sonu .
Boyum 1.65 yaş 18 kilo 68 şuan.
haftada 1 kere göğüs antrenman yapıyorum.
bench press 4x10
inc dumbell bech press 4x10
dec bech press 3x10
butter fly 3x10
dumbell pullover 3x10
2haftadır antrenman sonları şınavda yapıyorum göğüs günü 5set max
2 Sene kick boks yaptım 56kiloydum ve bıraktım bıraktıktan 1 ay sonra fitness başladım 10 ay oldu 68 kiloyum vücüdumun diğer gelişmiş yerlerine göre göğüsüm çok küçük kaldı yani büyük deil ve şişkin deil 55 kilo falanda basıyorum bench pressde gene gelişim göremedim beslenme düzenimde iyi ve disiplinli spor yapıyorum elimden geldiğince 10 aydır. 2 hafta aksat mışımdır 10 ay içinde maxsimun
Bazıları genetiği kötü diyo göğüsün bazılarıda geç olur diyor kafam karıştı göğüs antrenman yapmaktan soğdum gelişmeyince
Protein tozuda kullanıyorum antrenman sonu .
Boyum 1.65 yaş 18 kilo 68 şuan.
haftada 1 kere göğüs antrenman yapıyorum.
bench press 4x10
inc dumbell bech press 4x10
dec bech press 3x10
butter fly 3x10
dumbell pullover 3x10
2haftadır antrenman sonları şınavda yapıyorum göğüs günü 5set max