AŞIRI KANAT :d

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

Kanadın aşırı gelişmesi ve diğer üyelerin bu duruma imrenmesi

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okuyunuz

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

shop var gibi geldi ama yoksa harbiden helal olsun.

Bu videoyu izlememiştim feyz aldım gerçekten ben de böyle vicut istiyorum :D Kalkan333 geri dönse de bilgi birikiminden yaralanabilsek keşke..

Geçen facebook taki bodyforumtr grubuna resmini atmış baya geliştirmiş kendini birden özlemeye başladım keşke ban yememiş olsaydı :D

biz kalkanla her ne kadar dalga da geçsek bu spor gerçekten onun için fark yaratmış fotoğraflardaki pozlardan belli.insanlar belki bizim gözümüzde komik bir gelişim sağlasa bile onlar kendi özgüvenini geliştirmişse birşey başartmıştır.

yalnız göğüsler baya iyi duruyor son fotoda..hakkını da vermek lazım bu yaş için iyi :)

kalkan 333 gelişme sağlamış göğüs kasları fena değil severdim kendisini saygılıydı ban yemeseydi iyidi eğer düzenli çalışmaya devam ederse bu çocuk sağlam bir sporcu olur acaba dünyanın en güçlü adamı kayra bey ve oturduğu yerden kas yapan vede sitede bir ilki başarıp kendi mesajından alıntı yapıp kendisi ile tartışan xsteel ne yapıyor kayra abimizi bilmemde xsteel çok gelişmiştir hatta jay cutler gibi bacakları olduğunu söylüyordu şimdi kesin mr olympia seviyesine gelmiştir:D

Foruma uzun bir süre girmedim anladığım kadarıyla birşey kaybetmemişim yazlıkçılar hala burda kışa görüşmek üzere :)

Back
Yukarı