AŞIRI KANAT :d

Amerikanlar kaçırmaz böyle vücudu baksana imrendim doğrusu ama ne kanat var bee ucak ucak sen gir yarısmalara hepsınde 1. 2. Ve 3. Luk garanti

aklıma nedense vicudizmin kurucusu kalkan 333 geldi oda 1 ayda mükemmel gelişme sağladığını yazıyordu :D fotoğrafa baktım bırak aşırı kanatlı olmayı kusura bakmada normal hiç spor yapmamış insan vücuduna sahipsin galiba ülkedeki fitness ve bb ile ilgilenen insan sayısı çok az olduğundan 2 hafta çalışan kendini Arnold olarak görüyor :D

oha ilk baş troll sandım da fotoğrafı görünce inandım. bize 2 hafta diyorda en az 3-4 yıllık vücut bu ego tatmini yapıyor arkadaş.

KONU KİLİT !!

ekran kartı : sapphireradeon hd5450 1gb ddr2
hdd : seagate 250gb st3250410as 7200.10 16mb cache sata 3-gb/s (sata ii)
kasa : zalman gs1000b-700tower atx kasa siyah + xilence xp700 700w 80+powersupply
dvd-rw : sony optiarc dvd-rw 24x

Sen bu kanatlarla kollarını kapatamazsın

Ben bu kadarını tahmin bile etmiyordum gerçekten inanılmazsız..Beslenme programını yazar mısın ?

Yarabbim ramazan öncesi neleri kâdir olduğunu bir kez daha gösterdin , şu estetiğe bak , bi nazar duası falan yaptır kardeşim , herkes kıskaniyor nazar değmesin

geçenlerde forumda birisi düşünce gücüyle geliştiğini idda ediyordu
Ne yediriyolar bu genclere böyle kafa yapıyo
Bende aynından istiyorum

geçenlerde forumda birisi düşünce gücüyle geliştiğini idda ediyordu
Ne yediriyolar bu genclere böyle kafa yapıyo
Bende aynından istiyorum

Hahahah hatırladım o adamı 2 saat gözümü kapatıp triceps çalıştığımı hayal ediyorum ertesi gün kalktığımda tricepslerim ağrıyordu diyordu :lol:

Kıskanmayın adamı be :D

Bir Kalkan333 vakası daha :D

Bu şahıs zaten Kalkan333'ün kuzeniymiş :p :D

Hahaha harbi böyle mi diyordu hiç güleceğim yoktu ya :)

Biz ilk başta herhalde bizle kafa buluyor dedik adam baya ciddi işte araştırın gidin beyin gücü denen birşey var felan baya savundu bunu :D

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

Bir Kalkan333 vakası daha :D

Hahahaha Kalkanla senin diyalogların efsane zaten :D

Back
Yukarı