MRMFitnessx
Üye
Yok seninle olan konuşmaları ss aldım zaten. Ama ben farklı kişilerin yorumlarınıda istiyorum hani başkaları ne diyor diye o yüzden soruyorum.
Herkese selam
5x5 programına yeni başlıyorum ve şöyle birşe yapmak istiyorum 5x5 in tüm programlarını bir güne sığdırmak istiyorum ptesi carsamba cuma günleri aşağıdaki şekilde antreman yapsam iyimidir
Squat
Bench press
Barbell row
Shoulder press
Deadlift
Bende 5x5 e kisa sure once basladim senin gunlerinde oldugu gibi calisiyorum ancak squat bench row a gunu squat shoulder deadlift b gunu seklinde. Sanirim sen tum kaslari haftada 3 gun calistirmak istiyorsun aslinda extra iki hareket daha eklenmis gibi oluyor bende merak ettim buradaki uzman hocalardan bir cevap gelecektir elbet istersen o zamana kadar benim yaptigim sekilde devam et bir sakatlik olur birsey olur kasma kendini bence
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5x5 in amacı düzenli ağırlık artışı ile güç ve dolayısı ile kas kazanımı ve buna göre planlanan bir sistem. İlk 7-8 hafta pek bir şey hissetmiyorsun ama sonrasında bara taktiğin plaka sayısı arttıkça set bitsin artık demeye başlıyorsun. Bu sistem bana uymaz diyorsan düz fullbody programlarına bak derim. Forumdaki tüm vücut çalışma iskeleti adlı konuda yeterince farklı program mevcut. Üşenme ilk 10 sayfasini oku ve kafana yatan bir tanesini uygulamaya başla. Uygularken de kafana göre değişikliklere gitme. Çünkü dediğim gibi hazırda bulunan programlar belli bir mantık ve hedef çerçevesinde yazılıyor. Yapacağın değişiklik sistemi bozarak faydasını azaltabilir.Haftada en fazla 2 gün kas grubu çalıştırmak bana pek mantıklı gelmedi o yüzden programı birleştirip haftada 3 gün aynı kasları çalıştırmayı hedefliyorum 104 kg 184 cm boyundayım yaş 39
Kendimi beğenecek şekilde kilo vermek sağlıklı olmak istiyorum eş çocuk derken kendime Zaman ayıramaz oldum bundan sonra akşamları kendime 30 dk ayırmak istiyorum. Dediğiniz doğru olabilir belki iki antremanı birleştirmek sakatlık çıkarabilir ama düşük ağırlıklar ile çalışıyorum
5x5 in amacı düzenli ağırlık artışı ile güç ve dolayısı ile kas kazanımı ve buna göre planlanan bir sistem. İlk 7-8 hafta pek bir şey hissetmiyorsun ama sonrasında bara taktiğin plaka sayısı arttıkça set bitsin artık demeye başlıyorsun. Bu sistem bana uymaz diyorsan düz fullbody programlarına bak derim. Forumdaki tüm vücut çalışma iskeleti adlı konuda yeterince farklı program mevcut. Üşenme ilk 10 sayfasini oku ve kafana yatan bir tanesini uygulamaya başla. Uygularken de kafana göre değişikliklere gitme. Çünkü dediğim gibi hazırda bulunan programlar belli bir mantık ve hedef çerçevesinde yazılıyor. Yapacağın değişiklik sistemi bozarak faydasını azaltabilir.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.bodyforumtr.com/index.php?threads/87298/Tüm vücut çalışma iskeleti dediğiniz kokunun linkini paylaşabilirmisiniz acaba aratınca bir çok sonuca ulaşıyorum sizin dediğiniz olana bakmak isterim
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi